Translate

вторник, 1 октомври 2019 г.

Премиерен филмов маратон с хитови заглавия тази есен по KINO NOVA


Гледайте от 4 октомври, всеки петък, от 21.00 ч.

Това е краят
Петъчните вечери ще предложат истинско екранно изживяване с премиерния филмов маратон тази есен по KINO NOVA. В продължение на 12 седмици всеки петък от 21.00 ч. феновете на седмото изкуство ще имат възможността да гледат любими актьорски имена в редица интригуващи и известни кино заглавия.
Началото на премиерния филмов маратон е на 4 октомври, този петък, от 21.00 ч.
Първата лента е ексцентричната комедия „Това е краят“ и проследява приключенията на шестима приятели, които са „залостени“ в къща след серия от разрушителни събития в Лос Анджелис, Калифорния. Докато навън всички полудяват от чувството на паника и безизходица, вътре в къщата младите мъже започват да се борят един срещу друг. Участие взимат Сет Роугън, който е и режисьор, Джеймс Франко, Джона Хил и Ема Уотсън.
На 11 октомври, петък, 21.00 ч. ще се излъчи премиерата на историческата драма „Треска за лалета“. Действието се развива през 17-ти век и разказва за красиво и изоставено момиче на име София /Алисия Викандер/, принудително омъжена за богат и могъщ търговец – нещастен "аранжимент", който я спасява от бедността. След като съпругът й поръчва портрет, тя започва страстна връзка с беден артист, който се препитва с рисуване. В стремежа си да избягат от всеобхватната и опасна хватка на търговеца, влюбените рискуват всичко с надеждата, че един ден ще имат така жадуваната свобода.
В главните роли на третата петъчна филмова премиера от 2018-та са неустоимата Чарлийз Терон, Аманда Сийфрид, Джоел Еджъртън и Дейвид Ойеуоло. Великолепният микс от черна комедия, чист екшън и драматична интрига „Гринго“ ще изпрати зрителите на KINO NOVA в Мексико, където добре възпитаният бизнесмен Харълд Сойнка попада между подмолни колеги, нарко босове и наемници със съмнителен морал. Пресичайки границата на закона, Харълд се превръща в издирван престъпник, който ще се бори за своето оцеляване.
Когато един отдаден съпруг и баща остава сам у дома за уикенда, две непознати млади жени
Чук-чук
неочаквано чукат на вратата му за помощ. Това, което започва като добър жест от страна на героя на Киану Рийвс, води до опасно съблазняване и смъртоносна игра на котка и мишка. Развръзката на задъхващия трилър „Чук-чук“ ще стане ясна на 25 октомври, петък, от 21.00 ч.
Всяка петъчна вечер филмовият канал ще зарадва феновете на истинското кино с излъчването на премиерен филм. Не пропускайте началото на 4 октомври, от 21.00 ч., а най-запалените киномани ще могат да спечелят специални награди във Facebook страницата на KINO NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар