Translate

вторник, 15 октомври 2019 г.

Започва волейболната Суперлига на България в ефира на DIEMA SPORT 2


На 18 октомври Нефтохимик и ЦСКА ще се изправят един срещу друг в 18:30 ч.

През настоящата седмица стартира Суперлигата на България по волейбол, като каналите на DIEMA XTRA отново ще направят почитателите на този спорт съпричастни на всичко случващо се с голям обем от мачове и обзорно предаване. Съдържанието ще бъде достъпно и в платформата PLAY DIEMA XTRA, а най-интересните двубои ще бъдат излъчени като отделни събития, които могат да се закупят единично.
На 18 октомври от 18:30 ч. шампионът на България Нефтохимик започва защитата на своята корона срещу втория от редовния сезон през 2018-19 г. ЦСКА. Бургаският тим отстъпи пред Хебър в спора за Суперкупата и убедителен старт в първенството ще бъде със силно значение за играчите на Николай Желязков.
Седмица по-късно, в същия канал и час, „червените” ще приемат своя голям съперник Левски. Двата отбора премериха сили в началото на предсезонния турнир „Борис Гюдеров”, където „сините” надделяха и впоследствие финишираха като първенци.
В заключителните дни на октомври пред Владимир Николов стои нелеката задача да измисли как играчите му да спрат устремения към всички трофеи Хебър. Този мач ще се състои на 30 октомври от 18:30 ч. и ще може да бъде проследен по DIEMA SPORT 2.
Актуални новини от българския волейбол, експертни коментари и обзор за срещите от Суперлигата и Купата на България отново предлага на зрителите предаването "Златният гейм”. Спортните фенове могат да го гледат всеки вторник в 20:00 ч. в DIEMA SPORT 2.
Не пропускайте старта на Суперлигата на живо в ефира на DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA. Най-големите волейболни фенове ще имат шанса да спечелят специален подарък – топка с автографи на любими български волейболисти.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар