Translate

четвъртък, 31 октомври 2019 г.

Cartoon Network - Toony Tube – Сезон 3


От 2 ноември – всеки уикенд от 09.25ч.

Туни е много забавно и емоционално момче-кукла - нещо средно между супер модерно и супер старомодно хлапе. Той обича видео игрите, новите технологии и света на интернета, но повече от всичко обича вселената на Cartoon Network. Любимо занимание в свободното му време е да създава видеа, в които да говори за нещата, които го вълнуват и после да ги споделя с всички в YouTube!
-------
„Уикенд с Гъмбол“
От 2 ноември – всеки уикенд от 11.40ч.

Специален уикенд маратон с Гъмбол.
- - - - - - - -
Юникити – Сезон 2

От 4 ноември  – всеки делник от 17.10ч.
Като владетел на кралството, Юникити има доста натоварени дни, пълни с царски отговорности. За нея най-важно е да се увери, че всички са щастливи и също така да избави кралството от негативността. Но нейният оптимизъм не бива да бъде разбиран погрешно – тя e хибрид между коте и еднорог и не трябва да бъде ядосвана.
В един от епизодите , когато бандата забелязва, че Пъпикорн е доста склонен към злополуки, Ричард го облича в стария си предпазен костюм. Той има способността да защитава от всякакви наранявания и опасности. Това бързо кара Пъпикорн да си мисли, че може да оцелее всичко. Той започва да прави много опасни каскади и другите се залавят да го спасят от самия него.

Няма коментари:

Публикуване на коментар