Translate

понеделник, 28 октомври 2019 г.

Талантливата певица Прея свали маската на Пеперудата


Още девет образа остават неразкрити на сцената на „Маскираният певец“

В разгара на първия сезон на мистериозното шоу „Маскираният певец“, публиката избра да разкрие самоличността на още една известна личност. Зрителският вот определи да падне маската на Пеперудата. В продължение на седмици този образ успя да обърка детективския панел и аудиторията няколко пъти със своите изпълнения. Но не и миналата вечер. Въпреки безупречното изпълнение на песента Ain’t nobody на Chaka Khan, талантливата певица Прея бе принудена да свали красивата си маска.
Прея Осасей е популярна българска поп певица, което тя доказа неведнъж тази есен от екрана на NOVA. Тя е позната на многобройните си фенове с хитовете „Лош навик“, „Малките неща“, „Забранен достъп“ и др., а в края на май тази година издаде и дебютния си албум. „Това е най-любимият формат, в който съм участвала досега. Изключително забавно шоу за участие. Може би се дължи на факта, че зад маските можем да се раздаваме, сякаш никой не ни гледа. Освен това ми беше много забавно да наблюдавам шоуто и като зрител. Мисля, че имам ориентир, но не съм сигурна кой се крие зад останалите маски. Само знам, че това предаване е велико” - с усмивка сподели Прея. Водещите се поинтересуваха дали Прея е успяла да скрие тайната за своето участие в „Маскираният певец“, на което тя отговори: „Аз съм много лоша в това да лъжа, защото не обичам да го правя. Обаче този път се вживях в ролята и лъгах на поразия. Тази вечер казах, че съм в Монтана. Приятелят ми е от там и е страхотно алиби.“
Зрителите ще запомнят вечерта и със специалното участие на талантливия актьор Юлиан Вергов в детективския панел. Другата особеност е, че за първи път панелистите нямаха право да задават въпроси към участниците. Всяка маска бе донесла лична  вещ в студиото като допълнителна улика и можеше да коментира само нея. Предметът на Прея бе розов миксер, благодарение на който приятелите ѝ са я коронясали кралицата на кексове. Повече за участието на Прея в шоуто зрителите научиха в понеделник, 28 октомври, когато певицата ще бъде ексклузивен гост в „Здравей, България“.
Любимото шоу на малки и големи продължава да радва зрителите всяка събота вечер. След отпадането на седмата маска – тази на Пеперудата - за симпатиите на зрителите остават да се борят още девет магични образа, криещи талантливи популярни личности. Не пропускайте и следващия епизод на най-мистериозното шоу в България в събота /02 ноември/ от 20:00 ч. по NOVA, когато в музикални битки ще излязат Лъвът, Гарванът, Бухалът, Пчелата и Шапката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар