Translate

неделя, 6 октомври 2019 г.

Пловдив и София - лидери в луксозното строителство


22 златни награди раздаде LUXURY Property AWARDS 2019

Деветото издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2019 отличи строителството от високия клас, което доказа, че е на европейско и световно ниво, категорично е журито на конкурса. 
В истински форум на най-добрите фирми в луксозното строителство, архитектурата и дизайна  се превърне церемонията миналата вечер в хотел Маринела, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.
"Основната цел на церемонията е да подпомогне популяризирането и отличаването на добрите практики в луксозното строителство, успехите на българските строителни компании и архитекти у нас и по света, да подпомогне техните стремежи за по-добро качество на живот в България", споделят управляващите съдружници на агенцията - Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
В истинско дерби между София и Пловдив се превърна събитието, като Бургас и морските курорти същи се включиха в надпреварата за златните рози. Столицата доказа, че е пионер в иновациите с първия Умен високотехнологичен и изграден в един стил квартал не само у нас, но и на Балканите. Призьорите от Пловдив за пореден път показаха, че са първенци в пространствения дизайн, а голяма заслуга за призовете им имаше световно признатият архитект Радо Тодоров и неговия екип от РТ Консулт.
Партньори на Строителните Оскари са Италианска търговска камара, Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектурата. Специални гости на церемонията бяха Амедео Скиатарела - председател на Международната Академия на архитектурата, депутатът от управляващата коалиция - Борис Вангелов, Георги Григоров - председател на Националната Строителна Федерация, Добромир Ганев - председател на Националното Сдружение за недвижими имоти, Васил Вутов - член на УС на Българска Предприемаческа Камара в строителството, медийни партньори и други.
Водещи на събитието бяха журналистката и пи ар Патриция Кирилова и легендарният господар на ефира Васко Мавриков. Призьорите получиха уникални рози от 24 каратово злато, ръчно изработени от партньорите на събитието - “Магията на Българската роза”.
В музикалната програма на престижното събитие участваха легендата на родната естрада Джина Иванова от Трамвай № 5 и дъщеря й Мартина, младата звезда Цвети Радойчева, любимка на публиката от шоуто "Черешката на тортата" - Галиана Арсова и др.

Ето и част от призьорите:
1. Сграда със социално значение и международен принос 2019 - Младежки център, Пловдив; 
2. Иновации в строителството 2019 - Сдружение "Белия квартал", София;
3. Обществено строителство 2019  - Детски комплекс Nova City, София и други.

Няма коментари:

Публикуване на коментар