Translate

събота, 19 октомври 2019 г.

„Кошмари в кухнята“ се завръща с най-впечатляващите истории от света на кулинарния бизнес


Телевизионният ефир ще бъде завладян отново от вълнуващото кулинарно предаване „Кошмари в кухнята“ и едни от най-уникалните случаи от ресторантьорския бизнес. Всеки четвъртък от 24 октомври в 22.00ч. NOVA ще среща зрителите с виртуоза в кухнята шеф Манчев. Той ще разкаже невероятните истории на собственици на ресторанти от различни краища на България, а и не само. В познатия си стил, шеф Манчев ще покаже какво трябва да избягват и на какво да обръщат внимание хората, които се занимават или възнамеряват да се занимават с този бизнес.  
В епизода на „Кошмари в кухнята“ следващия четвъртък шеф Манчев се заема със сериозно предизвикателство в кухнята на заведение за бързо хранене. Гостилница „Йорк“ отваря врати преди години в град Бургас. Това заведение предлага традиционни български ястия и обслужва над 150 души ежедневно, но собствениците губят контрол над бизнеса си и ресторантът с голям оборот започва да работи на загуба.
Следва спасителна мисия извън рамките на страната. Кулинарният експерт се отправя на дълъг път - първо по въздух, а после и по вода, с крайна цел остров Райхенау в Германия, за да помогне на собственици на български ресторант. Каква е причината туристи и местни да подминават заведението, зрителите могат да проследят вечерта на 31 октомври.
Шеф Манчев ще се насочи и към арт заведение по молба на млада и артистична двойка в следващата спирка на „Кошмари в кухнята“. Решен да помогне, той се захваща с мисията да разбере къде е ахилесовата пета на ресторант „Харизма“, който се намира в град София. С отварянето на менюто е учуден от нестандартните имена на ястията, а при пристигането им установява и редица други грешки.
Това са само част от удивителните истории на „Кошмари в кухнята“. Какво още предстои и кои са най-често срещаните грешки в управлението на ресторантьорския бизнес? Отговорите зрителите могат да проследят от 24 октомври - всеки четвъртък  в 22.00ч.на по NOVA.



Няма коментари:

Публикуване на коментар