Translate

четвъртък, 31 октомври 2019 г.

Лидл раздава „Подаръци преди празниците“


1000 ваучера по 150 лева очакват клиентите на Lidl в периода 28 октомври – 01 декември

Lidl ще зарадва своите потребители с подаръци преди предстоящите коледни празници и тази година. Всички клиенти на веригата ще имат възможност да се включат в играта, а 1000 късметлии ще получат ваучери на стойност 150 лева, с които да подпомогнат подготовката за празниците и да направят Коледа още по-специална за тях и любимите им хора.
С кампанията „Подаръци преди празниците“ Lidl насърчава потребителите да започнат да планират Коледа своевременно. Освен възможността да се възползват от празничните предложения на веригата и да изберат любимите продукти и подаръци за любимите си хора отрано, потребителите ще имат шанс и за допълнителни награди под формата на ваучери за пазаруване. По този начин ще избегнат стреса от подготовката в последния момент и ще имат време за най-важното – пълноценно време със семейството.
Играта ще се проведе между 28 октомври и 01 декември. В този период всеки, направил покупка за 20 или повече лева, може да регистрира касовата бележка на lidl.bg/zakoleda и да участва за награда, а регистрирането на повече бележки на стойност над 20 лева дава по-голям шанс за печалба.
Всеки понеделник между 04 ноември и 02 декември 200 късметлии ще печелят ваучери в теглене на случаен принцип. Ваучерите могат да бъдат използвани многократно, до изчерпване на сумата. Пълните правила на играта, както и имената на печелившите можеше да следите на lidl.bg/zakoleda.

Няма коментари:

Публикуване на коментар