Translate

понеделник, 21 октомври 2019 г.

Модис България с награда за Компания на Годината


По време на 16-тото издание на Международните Бизнес Награди на 19-ти октомври Модис България /единственият български представител със златно отличие/ получи награда за Компания на годината в категория Бизнес - Професионални услуги. Тя бе връчена на Стела Точева, Директор Продажби за EMEA региона в Модис, и Светослав Точев, Директор„ IT” Инфраструктурни Решения в Модис.
Гала церемонията се проведе в хотел Andaz Vienna am Belvedere във Виена, Австрия, и бе посетена от над 450 високопоставени мениджъри в организации от над 30 държави.
Благодарение на усилията и забележителните резултати, постигнати от Модис през последната година, компанията бе удостоена със златна статуетка и първо място в споменатата категория. Като най-сериозни постижения, съдиите отбелязаха растежа на бизнеса, привлечените нови клиенти, разрастването на компанията в България и изграденият имидж на един от най-желаните работодатели в страната.
На гала церемонията във Виена наградата за Компания на Годината
„Мисията ни е да наложим Модис като лидер в ИТ аутсорсинг индустрията и в същото време, като работодател на едни от най-талантливите и опитни специалисти в България. Щастлива съм, че това е вече факт, и тази награда е само едно от доказателствата за това. Тази награда е оценка за труда и усилията на всички наши колеги, които ежедневно доставят услугa от най-високо ниво на нашите клиенти, които създават една страхотна атмосфера в компанията, и чрез това подпомагат бизнес развитието на Модис“, споделиха Стела и Светослав Точеви.
Тази година бяха изпратени над 4000 номинации за Бизнес наградите Stevie от компании от над 70 страни. Повече от 200 професионалисти разгледаха всички кандидатури и определиха златните, сребърните и бронзовите победители във всяка категория.
Наградата за Компания на Годината е само едно от признанията, получени от компанията през 2019. По-рано тази година Модис България бе определена за Аутсорсинг Доставчик на Услуги на Годината в България, както и за компанията с най-добра програма за допълнителни придобивки у нас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар