Translate

четвъртък, 31 октомври 2019 г.

24KITCHEN - Бон Апети /Bon Appetit/ – сезон 3


Всеки ден от 11:30ч.
Премиера за България, 4 ноември, 2019г.

Есенният сезон на 24KITCHEN продължава да ни поднася приятни изненади с новите епизоди на „Бон Апети“. Любимият телевизионен тандем, Лора и Стоян, отново ще демонстрира своите кулинарни умения, за да  вдъхнови зрителите за приключения в кухнята.
В новия сезон на „Бон Апети“ двамата готвачи ще споделят много нови неустоими рецепти за всеки ден – бързи, лесни и с достъпни продукти.
Рецепти за онези моменти от забързаното ни ежедневие, в които сме нетърпеливи и искаме да приготвим нещо вкусно за няколко минути. За дните, в които не успяваме да напазаруваме и трябва да се справим с наличните продукти вкъщи. Както и за празничните моменти, в които приготвяме нещо специално и споделяме любовта към храната с близки и приятели.
С помощта на двамата кулинари, тези изкусителни рецепти ще са достъпни за всеки, който иска да внесе уют, топлина и аромат на домашно сготвена храна в ежедневието си.
„В новите епизоди на „Бон Апети“ ще демонстрираме как да приготвим домашно изпечен хляб, как от гарнитура, глазираните моркови могат да се превърнат в елегантно предястие и как да подготвим празнично меню, в което звездата да е ароматно руло от свинско месо, наред с много други кулинарни вдъхновения. Както винаги, ще има и невероятни на вид и вкус сладки изненади, но това ще оставим за десерт.“ – споделя кулинарното дуо.
Лора и Стоян са истински екип в кухнята и за пореден път ще докажат, че най-вкусната храна е тази приготвена с любов. Ще споделят искрената си наслада от готвенето чрез страхотна смесица от неустоими вкусове и аромати.
Зрителите на 24KITCHEN ще имат възможността да се насладят на новата доза вдъхновения от кухнята на „Бон Апети“ от 04.11., всеки ден в 11:30 часа.
Любителите на домашно приготвената храна могат да открият и запазят любимите си рецепти от това и други предавания, излъчвани по 24KITCHEN, в обновения сайт на канала – www.24kitchen.bg.
 - - - - - - - -
Итън мес“ с горски плодове
6 порции, 15 минути + 30 минути изчакване
600 мл течна животинска сметана
10 г бурбонска ванилова захар
50 г захар
150 г целувки
300 г пресни ягоди
150 г боровинки
150 г къпини
100 г мед
1 стрък мента
Начин на приготвяне:
1. Нарежете ягодите на едри кубчета. Разбъркайте ги с останалите плодове.

2. Залейте с меда и поръсете с наситнена мента. Оставете ги да престоят 30 минути.
3. Разбийте сметаната с бурбонската ванилова захар и захарта. Натрошете целувките.
4. В чаши за сервиране подредете пластове от сметана, плодове и целувки.


Няма коментари:

Публикуване на коментар