Translate

четвъртък, 31 октомври 2019 г.

24KITCHEN - 20 години с Джейми Оливър /20 Years of Jamie Oliver/


Понеделник от 13:00 ч.
Премиера на 4 ноември 2019 г.

Изминаха 20 години, откакто Джейми Оливър се появи за първи път по телевизионните екрани с предаването „Голият готвач”. В този 60-минутен филм, пълен с архивни кадри и интервюта, ще проследим неговия живот и кариера, както и влиянието му върху начина ни на хранене.
Джейми за първи път допуска телевизионен екип в своя дом в Лондон. Водещата Давина Маккал _дългогодишна водеща на предаването Big Brother и познато лице от британските канали Channel 4, Channel 5 и ITV/ ще прекара един ден с Джейми, показвайки за първи път личният живот на звездата със съпругата му Джулс и децата им. По-късно Джейми води Давина в „Ривър Кафе”,
където той е забелязан за първи път. В едно откровено интервю, Давина разпитва Джейми за личния му живот и неговите бизнес начинания, като двамата преминават през възходите и паданията на известния готвач в последните две десетилетия.
Филмът включва архивни кадри от предаванията „Голият готвач”, „Кухнята на Джейми”, „Училищен обяд с Джейми”, „Захарната битка на Джейми” и „Джейми Оливър - Кулинарна революция”.

Няма коментари:

Публикуване на коментар