Translate

понеделник, 28 октомври 2019 г.

Али Алиев и Веси Иванова - топ лица на Пловдив 2019


Футболната звезда на Локо Пловдив Бирсент Карагарен в журито оценяващо кандидатите за слава 

Веси Иванова и Али Алиев са новите национални топ лица на Пловдив 2019г. За регионални мис и мистър бяха избрани Жанет Ненчева и Мартин Пеев. Конкурсът, се проведе за девети път под тепетата. Водещ на спектакъла бе продуцентът на модната надпревара Димитър Увалиев, собственик на модна агенция “Идея Прима”. Шоуто стартира ударно с гладиаторска битка, след което на сцената се появиха величествено Цезар и Клеопатра, носеща ковчежето с бляскавата корона на бъдещата мис „Топ лице на Пловдив 2019г.“ 
Осем момичета и седем момчета дефилираха пред очите на строгото жури -  пиарът на звездите сър Атанас Лазаров, футболната емблема на Локо Пловдив Бирсент Карагарен, латино мачото изпълнител Начо Паскал и Катерина Илчева - представител на Royal.
Като фаворит още в самото начало се очерта Али Алиев, който впечатли журито в уникален официален костюм на световния моден бранд Carducci .А когато излезе по бански, стана ясно, че е основният претендент. 
Изненадите дойдоха в третия кръг, когато всеки трябваше да демонстрира някакъв талант. Крехката като порцеланова статуетка Веси Иванова изненада с народна песен и невероятно школуван глас /оказа се завършила музикалното училище за народна музика „Филип Кутев“ в Котел/. Тя учи рехабилитация в Стара Загора. Има си сериозен приятел от три години.  И заявява, че ако нещата в България не се оправят, ще си търси щастието в чужбина. 
Другата фаворитка на мъжката част - Жанет излезе в народна носия и показа умения във фолклорните танци. 
Станимир Майсторов показа как се жонглира с футболна топка, на което му завидя дори и Бирсент Карагарен. На еротичен танц заложи 17- годишният Явор, който по-късно бе отличен с титлата „Мистър дебют“. 
Година по-големият Павел Николаев се показа невероятно изпълнение хип хоп и 
на брейк. Майстор в брейка се оказа и Мартин, достойно завоювал титлата „Регионален мистър топ лице на Пловдив“. А Али и Михаела Иванова се впуснаха в страстен латино танц по музиката от филма „Маската на Зоро“. С латино танц финишира и Ирена. 
За големите победители бяха обявени Веси и Али, който е професионален модел, на 28 години. Роден е в Асеновград, но от години живее в Бургас. Още си няма сериозна приятелка, но казва че усилено търси момиче, което няма силиконови подобрения по себе си и да е истинска къщовница. 
Победителите получиха много награди.


Няма коментари:

Публикуване на коментар