Translate

понеделник, 21 октомври 2019 г.

Будителите на днешна България будят институциите за 1 ноември


Събитието представя петиция до държавниците ни на 30 октомври във Военния клуб

Будителите на днешна България за пореден път подготвят внасяне в парламента на петиция, с изискването от Суверена и от над 50 организации спешно да се вземат мерки за премахване на лъжите в българската история и да се прекрати гаврата с паметта на великите ни предци. По време на събитието в навечерието на Деня на Будителите във Военния клуб на 30 октомври ще бъдат представени генетичните изследвания на инж.физ. Евгени Делев, управител на Българския Генетичен Проект към американската лаборатория «Фемили Три ДНА». За момента проектът е с най-голям брой изследвани от генетична гледна точка българи, а генетиците са установили, че българите са народ с много по-древен произход от това, което четем в учебниците по история. Тези изследвания изключват всички други хипотези за нашия произход и създават предпоставки нашата история да бъде изцяло ревизирана и пренаписана.
Генетиката като точна наука показва на всеки индивид поотделно и на всеки род, техния произход, местоживеене и миграционен път назад във времето на техните прародители.
Този проект доказва, че българският род е местното население на Балканите, а не номадско преселение на азиатци.
Инициатори на петицията са инж.физ. Делев, изследователят на древната ни история Мила Салахи и журналистката Патриция Кирилова, експерт Защита на културно-историческото наследство на България.
Родолюбивата вечер е под патронажа на Съюза на военно - инвалидните кооперации в България - с председател г-н Борис Николов, координатор на инициативата ЕДНА ДЕТСКА СЪЛЗА, ЕДНА МОЛИТВА.
Събитието обединява родолюбивите организации в страната - Агенция за публични
комуникации VIP COMMUNICATION, Исторически парк АД и г-н Ивелин Михайлов, The Magic of bulgarian rose- г-н Цветомир Цонев, Български мотористи "Кан Аспарух" , Сдружение Велика БОЛГАРИА с председател Патриция Кирилова, екипът Руните говорят и Мила Салахи, Организация на Обединените българи по света с председател г-н Живко Бъчваров.
С подкрепата на: NEW BUILDING PRОPERTY - Петьо Петков, ВАЙДИН СТРОЙ ЕООД - Вайдин Салахи от РСеверна Македония, ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК АД Ивелин Михайлов, ТА ИМПЕРИАЛ - Александър Кинов.
По традиция ще бъдат отличени с морални награди съвременните Будители за 2019 година, съобщава Агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION.
Линк към петицията: 

Няма коментари:

Публикуване на коментар