Translate

четвъртък, 24 октомври 2019 г.

19-годишният Мартин Ангелов от София е победителят в тазгодишното седмо издание на практикантската програма на Лидл България


Общо 66 младежи от цялата страна взеха участие в тазгодишното седмо
издание на практикантската програма на веригата

Мартин спечели голямата награда – едногодишна стипендия за първата си учебна година като студент, от която съвсем скоро ще може да се възползва, защото вече е приет първи курс, специалност „Администрация и управление“ в УНСС.
Награди от практикантската програма на Лидл България получиха и още двама от участниците – Ангел Янков от София и Теменужка Гаджева от Велинград. Двамата спечелиха втора и трета награда, които им осигуряват месечни ваучери за храна на стойност 50 лв. и 30 лв. за период от 6 месеца. Общо 66 младежи от цялата страна взеха участие в тазгодишното издание на практикантската програма на Лидл България. Мартин, Ангел и Теменужка обаче бяха тримата късметлии, изтеглени в томбола, след като споделиха впечатленията си от Лидл България в специална анкета.
„Практикантската програма ме направи по-отговорен и по-отзивчив. Научи ме да общувам с клиентите, което беше предизвикателство за мен“, споделя големият победител Мартин. „Lidl е място, където те посрещат и изпращат с усмивка“, казва и дамата сред победителите Теменужка. „За няколкото месеца, в които бях част от екипа, подобрих комуникативните си умения, научих се да поемам отговорност и да се уча от грешките си. Бих посъветвала повече млади хора да взимат участие в подобни програми, защото спомените, които остават, са невероятни и за цял живот“, добавя още тя. И макар всеки един от тях вече да има ясни планове за бъдещето си развитие, и тримата са категорични, че един ден с удоволствие биха започнали работа в Лидл България.
Практикантската програма на Лидл България е част от дългогодишния ангажимент на компанията да насърчава професионалното развитие на младите хора в страната, като им предлага различни програми, с които да натрупат опит в утвърдена световна компания и така да дадат успешен старт на своята кариера.
Ежегодно практикантската програма на веригата дава възможност на ученици от цялата страна, навършили 18 години, да започнат първата си работа на трудов договор, да спечелят първата си заплата и да видят отвътре как работи лидерът на търговията на дребно в Европа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар