Translate

четвъртък, 24 октомври 2019 г.

Две силни драматични истории този четвъртък в „Помощ 112“


Тази вечер от 22.30 часа bTV ще излъчи нови две истории, които чрез сигнал до единния телефонен номер за България 112 са препратени и разрешени от екипите на полицията.
Първата история в екшън-криминалната риалити поредица последява действията на екип от полицаи, които получават сигнал за стрелба по детска площадка в столичен квартал. При пристигането си на мястото, екипът установява, че едно от децата е одраскано от сачма, а предполагаемият стрелец се е барикадирал в жилището си. Следва оглед на обстановката от страна на патрула, който неочаквано освен обект на стрелба получава и заплахи от стрелеца, че той ще сложи край на живота си. Поведението на мъжът, чиято самоличност полицаите бързо идентифицират, сочи, че той има психични проблеми. Какви стъпки предприемат полицаите и как разрешават случая, зрителите ще видят довечера. Според статистиката 20% от българите страдат от различни психични разстройства, но едва 3% от тях извършват тежки престъпления. Повечето никога не са били хоспитализирани и не се водят на отчет.
Във втората история, която зрителите ще видят в „Помощ 112”, частен съдебен изпълнител изчезва след посещение в къща на длъжник. Оказва се, че мотивът за нападението е болезнена ревност – жената на длъжника е имала авантюра със служебното лице в миналото. Разкрива се още една грозна истина - тежък случай на домашно насилие. Според официалните данни всяка четвърта жена в България споделя съдбата на главната героиня, но едва 4 на 100 от жертвите споделят за преживяното и търсят помощ от полицията.
На 25 октомври /петък/ историите ще продължат с опасна престъпна група, която пребива младеж, заради катастрофа на пътя. Във втората част на епизода зрителите ще станат свидетели на това до какви опасности може да доведат опитите за екстремни селфита.
Какви ще са последствията за нарушителите на реда и какво трябва да направи всеки един човек, ако стане жертва на престъпление, зрителите ще разберат от новите епизоди на „Помощ 112”.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар