Translate

сряда, 25 септември 2019 г.

Storytel България пусна първия български аудиосериал, написан от Богдан Русев


Сцени от поредицата “P.S. Някой трябва да плати“ оживяха в аудио-визуална инсталация

Storytel-P.S. Някой трябва да плати
в столицата този вторник. Автор на шпионското криминале е писателят и преводач Богдан Русев, а вълнуващата история е озвучена от гласа на телевизионния водещ Павел Владимиров. Аудиосериалът “P.S. Някой трябва да плати“ е част от постоянно разрастващото се портфолио на водещата стрийминг платформа, в която до момента има над 600 български заглавия. Специалната изложба „Сцени, които оживяват“ ще бъде със свободен достъп за посетители до края на седмицата /29 септември/ в Клуб за естетическо възпитание на артиста /КЕВА/.
В рамките на изложбата почитатели на шпионските истории, медии и инфлуенсъри имаха възможност първи да чуят ключовите моменти в “P.S. Някой трябва да плати“ по време на официалното представяне на поредицата на 24 септември. Аудио-визуалната инсталация пресъздаде едни от най-знакови сцени от аудиосериала чрез експозиция от пет впечатляващи платна, на които могат да бъдат чути откъсите.
Гостите се потопиха допълнително в шпионската атмосфера и със специалните тематични коктейли от поредицата. В медийното събитие взеха участие авторът Богдан Русев и гласът на криминалната поредица Павел Владимиров, които запознаха гостите със сюжетната линия. По време на премиерата се включиха и Лиза Василева – регионален мениджър на Storytel България и Ана Клисарска – издател на авторско съдържание с бранда Storytel. Представителите на Storytel България споделиха повече за предстоящите си проекти и плановете на компанията за развиване на оригинално аудиосъдържание. 
Сюжетът в “P.S. Някой трябва да плати“ се развива паралелно в две времеви линии – в миналото и настоящето, а тънката граница между тях постоянно се преплита в драматичен конфликт. В линията на настоящето действието се развива в началото на 2001-ва година, а  разказвачът е “Майкъл” - способен и опитен агент на P.S. /Personal Solutions/. Той е част от мащабна компания с официална и неофициална дейност, а целта е само една - издирването и наказването на високопоставени членове на комунистическите партии от бившия Източен блок. Образът от настоящето се среща челно с миналото, когато Майкъл е бил съвсем различен човек, но получава предложение - да съдейства за залавянето на бившо агент на Държавна сигурност - “фараона”, откраднал стотици милиони с финансова пирамида и избягал на екзотичен остров с нова самоличност. Майкъл има личен мотив за възмездие срещу него... Какъв е той  - слушай, за да разбереш...

Няма коментари:

Публикуване на коментар