Translate

понеделник, 9 септември 2019 г.

Бандата на свежите таланти ще радва най-малките в Lidl през септември


Любимите плодове и зеленчуци този път са под формата на плюшени играчки

Любимите плодове и зеленчуци под формата на плюшени играчки ще зарадват малчуганите през септември в Lidl. “Бандата на свежите таланти“ е съставена от 7 любимци и ще е налична от 2 до 29 септември или до изчерпване на количествата в магазините на веригата в цялата страна. Кампанията е част от дългосрочните усилия на Лидл България в подкрепа на здравословното и балансирано хранене, запознавайки децата по забавен начин със „супер силите“ на плодовете и зеленчуците.
В периода на кампанията, за всеки 20 лв. от стойността на покупката в един касов бон, потребителите ще получават по 1 точка, а когато съберат пет точки, ще получат подарък - 1 плюшена играчка от колекцията „Бандата на свежите таланти“ по избор. Бананът Сеп, чушката Супербел, ягодата Емма, морковът Джим, патладжанът Смууб, картофът Лоръс и Маги крушата са любимците, сред които малчуганите ще могат да избират.
Седемте героя ще оживеят и в серия от 4 комикса, в които децата ще могат да се запознаят с техните супер сили. Комиксите могат да бъдат проследени в брошурата и сайта на Lidl. Всички желаещи да се сдобият с цялата колекция, могат да опитат късмета си и да спечелят един от 7-те героя по избор в специална игра, достъпна на www.lidl.bg/freshgame.
А за най-големите фенове веригата предлага и тетрадки с „Бандата на свежите таланти“, които са налични в магазините на веригата като част от предложенията за подготовка на учебната година.


Няма коментари:

Публикуване на коментар