Translate

четвъртък, 19 септември 2019 г.

LG представи първите OLED телевизори, които поддържат NVIDIA G-SYNC


Комбинация от OLED качество, HDMI 2.1 и разширени функции отправят гейминга на новите телевизори на LG на следващото ниво

LG обедини сили с NVIDIA, за да осъществи мечтите на всички запалени геймъри, добавяйки поддръжка за съвместимост с NVIDIA G-SYNC® към своите зашеметяващи OLED телевизори /модел 65/55E9, модел 77/65/55C9/. Новите OLED продукти на LG предлагат невероятна скорост и цветово възпроизвеждане, тяхното изпълнение и качество на картината са валидирани чрез тестване на съвместимостта с NVIDIA G-SYNC, за да осигури гладко и потапящо гейминг преживяване без трептене и накъсване.
С невероятно качество на картината, ниско входно закъснение и ултра бързо време за реакция, телевизорите OLED на LG вече са спечелили репутация за доставяне на оптимизирано гейминг преживяване. Добавената съвместимост с NVIDIA G-SYNC вдига летвата още веднъж, гарантирайки дори по-потапящо гейминг преживяване на голям екран на водещите 4K OLED модели на компанията, достъпни в размери от 55 до 77 инча.
OLED технологията на LG дава възможност на потребителите да се насладят на любимите си игри, използвайки прецизността на контрола на индивидуални пиксели за произвеждане на невероятни реалистични картини. Наред с безкрайния контраст и прецизното цветово възпроизвеждане, телевизорите предлагат изключително бързо време за реакция с честота на опресняване до 120Hz. Входно закъснение, което може да е ключово за резултата от играта – победа или загуба, едва се долавя при диапазон от 6 милисекунди за 1440p съдържание на 120 Hz и 13 милисекунди за 4K съдържание на 60 Hz. Минималното входно закъснение за OLED телевизорите на LG, по-малък от кадър, без загуба в качеството на картината, ги прави най-добрите дисплеи за гейминг.
Нещо повече, новите модели OLED телевизори на LG поддържат голямо разнообразие от HDR формати, които допълнително усъвършенстват гейминг преживяването. Потребителите могат да играят на съвместими игри с динамичен HDR10 или Dolby Vision /на над 120 кадъра в секунда за FULL HD съдържание/, възползвайки се от спецификациите на HDMI 2.1 като автоматичен режим с ниска латентност /ALLM/, подобрен аудио канал за връщане /eARC/ и променлива честота на опресняване /VRR/.
За да повишат усещането за потапяне в потребителите, докато играят игри или гледат забързано съдържание, OLED телевизорите на LG поддържат кинематографични аудио формати, включително Dolby Atmos и Dolby TrueHD. С най-добрите примиум аудио и видео формати, потребителите могат да чуват и виждат съдържанието по начина, по който е замислено от създателите. Тези модели също така включват интегриран AI звук за завладяващ виртуален 5.1 съраунд.
Сам Ким, старши вицепрезидент и ръководител на планирането за TV продукти в LG Electronics Home Entertainment заяви - с внедряването на NVIDIA G-SYNC, показваме как OLED телевизорите имат подкрепата на най-големия гейминг хардуер бранд в света, за да изглеждат продуктите по възможно най-добрия начин.
Мат Уеблинг, маркетинг директор на GeForce в NVIDIA, допълни:
- Развълнувани сме да доставим G-SYNC Compatible към OLED телевизорите на LG и HDMI променлива честота на опресняване към нашите GeForce RTX 20-Series графични процесори. Геймърите ще бъдат зашеметени от бързото време за реакция и на реалистичните изображения на тези телевизори докато играят последните игри, включващи проследяване на лъчи в реално време с GeForce.
NVIDIA G-SYNC Compatible за OLED телевизорите на LG ще бъде достъпно на избрани пазари в следващите седмици.  


Няма коментари:

Публикуване на коментар