Translate

четвъртък, 19 септември 2019 г.

LG представи LG G8X THINQ и новият LG Dual Screen на IFA 2019


Новият LG Dual Screen предлага двойно забавление и продуктивност

LG G8X ThinQ and LG Dual Screen
И двата телефона LG G8XThinQ и LG Dual Screen, за проектирани с възможност за създаване на съвсем нов начин за мултитаскинг, наслаждаване на съдържание и социализиране чрез телефон.
Първият LG Dual Screen, представен на Световния мобилен конгрес /MWC/ 2019 в Барселона, изуми със своята иновативна форма и ново ниво на мултитаскинг. За новата версия, LG се позова на обратната връзка на потребителите и внедри редица подобрения, включително добавянето на допълнителен 2.1-инчов Cover Display. Този удобен допълнителен дисплей позволява на потребителите да проверяват времето, датата, батерията, известията и друга полезна информация без да се налага да отварят двойния дисплей. Нещо повече, докато първият Dual Screen предлага гледане от два различни ъгъла, новият Dual Screen включва нов 360-градусов шарнир, който позволява да се гледа под всякакъв ъгъл, подобно на лаптоп.
Новият телефон на LG от серията G има идентичен 6.4-инчов дисплей като този на LG Dual Screen за двойна продуктивност и забавление. Сензор за пръстови отпечатъци на дисплея прави отключването и заключването на LG G8XThinQ по-лесно от всякога,  дори когато двойният екран е затворен. Докато автоматичното настройване на яркостта на телефона чрез сензор не е нищо ново, в G8XThinQ сензорът за околна светлина също така регулира контраста, за да увеличи максимално детайлите на изображението и да намали напрежението на очите. А предната камера на телефона седи в рамките на дискретен изрез на обектива Waterdrop, което позволява на потребителите да оценят максимално 6,4-инчовия FullVision дисплей.
Камерата на LG G8XThinQ е сбъднатата мечта на всеки любител фотограф, поддържайки 32-мегапикселова предна камера с 1.6μm сензор, която се конкурира с възхитителните задни камери за страхотни кадри, независимо накъде е обърнат телефона. Също така, за перфектното селфи режимът Reflector Mode осигурява по-чисти портрети дори в тъмна среда, позволявайки на потребителите да настройват цвета на светкавицата, за да съответства на тяхното настроение или предпочитание. AI Action Shot в новия LG G8XThinQ разпознава и компенсира движението със скорост на затвора от 1/480 за секунда, за да запази обектите напълно на фокус – идеален за заснемане на деца и домашни любимци. 4K Time Lapse позволява на потребителите да създадат артистично time lapse видео с невероятна 4К резолюция, докато LG Steady Cam осигурява усъвършенствана стабилност на изображението, за да изглежда по-изчистено и професионално. Също така с LG G8XThinQ за първи път е възможно превключването между предна и задни камери, докато се записва видео.
Доказан лидер в аудиото при смартфоните, LG не разочарова и с G8XThinQ. Два говорителя с мощност 1.2W доставят перфектно балансиран стерео звук, докато 32-битовия Hi-Fi Quad DAC от Meridian Audio продължава да прави LG еталон за изключителен звук при телефоните. LG G8XThinQ също така разполага с микрофон, който автоматично се увеличава при запис на видео, за да се гарантира, че звуците се записват в детайл за най-завладяващите ASMR записи.
Външният вид, LG G8XThinQ споделя голяма част от ДНК-то на предходните LG смартфони. Свързването на телефона към LG Dual Screen сега е възможно чрез USB вместо в Pogo Pins за по-гладък и изчистен дизайн на телефона, когато се използва без кейс. LG G8XThinQ предлага подобрен потребителски интерфейс с по-изчистен дизайн, обновени икони и бутони като този за набиране и телефонния указател, които са преместени в долната част на дисплея, за да могат потребителите да свършат още повече неща само с една ръка.
LG G8XThinQ и надграденият LG Dual Screen ще са достъпни на ключови пазари в четвъртото тримесечие от годината.
Ключови спецификации*:
LG G8XThinQ
·         Чипсет: Qualcomm® Snapdragon™ 855 Mobile Platform
·         Дисплей: 6.4-инчов 19.5:9 FHD + OLED FullVision (2,340 x 1,080 / 403ppi)
·         Памет: 6GB RAM / 128GB / microSD (до 2TB)
·         Камера:
Задна: 12MP Standard (F1.8 / 1.4μm / 78˚) / 13MP Super Wide (F2.4 / 1.0μm / 136˚)
Предна: 32MP Standard (F1.9 / 0.8μm / 79˚)
·         Батерия: 4,000mAh
·         Операционна система: Android 9.0 Pie
·         Размер: 159.3 x 75.8 x 8.4мм
·         Тегло: 192г
·         Мрежа: 3G / 4G LTE-A
·         Свързаност: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 5 / NFC / USB Type-C (USB 3.1 Compatible)
·         Биометрия: Сензор за пръстови отпечатъци
·         Цвят: Aurora Black
LG G8X ThinQ and LG Dual Screen
·         Други: Stereo Speaker / AI CAM / Google Lens / Google Assistant / 32-bit Hi-Fi Quad DAC / DTS:X 3D Surround Sound / IP68 водо- и прахоустойчив / HDR10 / Qualcomm Quick Charge™ 3.0 Technology / MIL-STD 810G Compliance / FM Radio
LG Dual Screen
·         Дисплей: 6.4-инчов 19.5:9 FHD + OLED FullVision (2,340 x 1,080 / 403ppi)
·         Cover дисплей: 2.1-инчов Mono
·         Размер: 165.96 x 84.63 x 14.99mm
·         Тегло: 134г
·         Контакт: USB
·         Тип сгъване: 360-градусов шарнир
·         Цвят: Aurora Black
--------
* Спецификациите/функциите могат да варират в зависимост от пазара.

Няма коментари:

Публикуване на коментар