Translate

четвъртък, 19 септември 2019 г.

HP разширява своето портфолио със серията за печат HP Smart Tank


Smart tank отпечатва до 18,000 страници в черно или до 8,000 страници цветно с най-доброто качество на печат в своя клас

HP представя обновения HP Smart Tank - най-новото решение за печат, което дава възможност за печат на голям обем страници на изключително ниска цена за страница, като подобрява усещането за потребителите у дома или при работа от вкъщи.
Предоставен от номер едно производител на решения за печат в света, последният HP Smart Tank е създаден за удовлетворяването на нуждите на потребители, които работят от вкъщи. Серията HP Smart Tank 500/600 е с най-новата технология, която предоставя най-доброто качество на печат от своя клас и мастило за печат за 18,000 страници в черно или 8,000 цветни страници. С HP Smart App – най-доброто мобилно приложение в своя клас потребителите могат да се насладят на свободата да печатат от дигитално устройство навсякъде, като спестяват време с персонализираните преки пътища - HP Smart Tasks.
Серията HP Smart Tank 500/600 не прави компромиси, като предоставя печат със зашеметяващо качество, дори след време. С компактен размер, в допълнение с интегриран дизайн за касети, автоматичен сензор за печат и система за презареждане без разливане. Потребителите получават тъмен и плътен текст и наситени ярки цветове на изображенията, за да имат цялото удобство у дома и да се насладят на до 3 години удължена гаранция.
Новите HP Smart Tank ще бъдат налични за България през септември с препоръчителна цена от производителя от €249.

Няма коментари:

Публикуване на коментар