Translate

събота, 28 септември 2019 г.

Шотландецът Стиви Стар смая всички в „България търси талант“


Той е единственият човек в света, който има способността да поглъща най-различни предмети и да ги връща напълно сухи. Оттам идва и неговото сценично име – „човекът, който повръща професионално“, дадено му от Бой Джордж. Той гостува в „Преди обед“ по bTV /26.09/, за да разкрие повече за уникалния си талант >>.
Медицината не може да докаже на какво се дължи необичайното умение на Стар. Той сподели пред репортера Валерия Скимици, че сам се е научил на това. Открива таланта си още като малък, когато живее в дом за деца в Шотландия и му се налага да крие джобните си пари, като ги глътне. Бързо става популярен и сред децата в училище, след като им демонстрира уменията си да гълта предмети като ключове, кестени, стъклени топчета и какво ли още не. След като се явява три поредни години в „Германия търси талант“, накрая той става победител. Шоуменът бързо успява да се реализира и става известен по цял свят с таланта си.
Пред журито на „България търси талант“ 56-годишният Стиви глътна четири монети, билярдна топка, балон и пирон. Той заслужено беше изпратен да продължи в надпреварата на полуфиналите, а следващия си номер пази в пълна тайна.
Какво сподели шотландецът пред Даниел Петканов за избора си да посети България, каква е тайната му и може ли водещият да повтори трика, вижте в ексклузивното онлайн съдържание "Още от България търси талант".


Няма коментари:

Публикуване на коментар