Translate

сряда, 11 септември 2019 г.

Рап сензацията Диона се превръща в безкомпромисна маникюристка в сериала „Салонът“



Истинско съзвездие от популярни личности и любимци на тийнейджърите ще станe част от каста на най-новия сериал на 7Talents – Салонът“.
В какви забавни ситуации ще се забъркат те, гледайте от 18 септември всяка сряда във Vbox7.com.
Диона, която изгря в хитовата продукция „VIRAL“, ще влезе в една от главните роли в комедията „Салонът“. Последният ѝ сингъл има над милион гледания само за месец, а профилите ѝ в социалните мрежи са следвани от над 200 хиляди души. Зрителите ще я видят в ролята на маникюристката Деси - остра и саркастична, тя не търпи почти нищо и никого, който не споделя нейните виждания за живота.
Тийн идолът със стотици хиляди фенове Ева ще се превъплъти в ролята на фризьорката Меги – сладка, срамежлива и романтична личност. Певица, актриса и модел прави своя дебют пред камера в уеб поредиците #КИФЛА и „Апартамент 404“.
Джулиана Гани пък ще се превърне в милата  Джиджи – добродушната, но леко наивна фризьорка ще бъде душата на салона и ще търси всевъзможни начини да го спаси от фалит… каквото и да ѝ коства това.
Театралната и филмова комедийна актриса Латинка Петрова, позната на любителите на онлайн сериали от поредицата „Апартамент 404“, ще влезе в ролята на Дуди – разкрепостена и богата омъжена дама, която обича да наставлява младите момичета.
В „Салонът“ ще видим още годеника на Джулиана Гани – Илиан Найденов, певеца Артьом Анатолиевич, филмовата влогърка и част от панелистите в предаването „На кафе“ – Андреа Банда Банда, както и влогърът Алпер Чочев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар