Translate

сряда, 25 септември 2019 г.

Строителните Оскари представят най-добрите проекти в сектора


Деветото издание на строителните Оскари ще представи най-добрите проекти в луксозния сегмент, които определят и пазара на имоти през последните месеци. 
Престижните награди за Луксозно строителство, архитектура и дизайн ще бъдат връчени на 4 октомври  в хотел Маринела.  
Луксозното изпълнение на сградите вече не е достатъчно условие за търсещите нов дом - те избират и според локацията на имота. Финалист в конкурса е най-новото бижу в близкия до центъра на София жк "Света Троица" - "Ники Резиденс". Сградата е разположена до зеления парк на квартала, на кръстопътя на булевардите  Сливница и Константин Величков. 
Niki Residence е в близост и до метростанция „Костантин Величков“ - което не само спокойствие до парковата среда, но и удобна комуникация. Сградата е разположена така, че да осигурява на всички жилища да се възползват от трите ценни фактора на средата - южно изложение, панорама към Витоша и свободна пространствена перспектива. Изпълнението на проекта е с високо качество и отлично изолация. С 5-камерна немска ПВЦ дограма, с троен стъклопакет с висока енергийна ефективност, отоплението е с ТЕЦ, с луксозно завършени общи части, просторно фоайе и стълбищни площадки, луксозни асансьори. 
Партньори на Строителните Оскари са Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектурата. Журито е поверено на чуждестранни и родни експерти, както и на ресорни журналисти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар