Translate

сряда, 18 септември 2019 г.

Иван Звездев бе първата знаменитост разкрита в „Маскираният певец“



След грандиозния старт на „Маскираният певец“ в САЩ и Германия, уникалният формат завладя снощи и българския телевизионен ефир. Новото музикално шоу на NOVA е най-гледаното предаване в съботната вечер /14.09/. Премиерата му бе изборът на зрителите в активна възраст (18-49 г.), според данните на Nielsen Admosphere Bulgariа.
Мистерията около най-обсъждания музикален формат „Маскираният певец“ започна да се разбулва. В първия епизод за сезона, след участието си, стана ясно, че под маската на Пауна се крие Иван Звездев. След провелите се двубои между известните личности, скрити под маските, той напуска състезанието с най-нисък зрителски вот. Зрителите ще го запомнят с изпълнението на песента Domenico Modugno.
След като свали маската си, известният български кулинар сподели: „Беше много трудно да опазя тайната за участието си в шоуто. Казах на семейството си, че съм на театър, на премиера на представление на Рачков.“
Той коментира, че е бил изключително развълнуван от поканата за участие в шоуто и се радва, че е бил част от първия сезон на „Маскираният певец“ в България.
Двама от участниците в детективския панел – Мария Илиева и Герасим Георгиев-Геро – успяха да разпознаят кой се крие под маските, след като внимателно обсъдиха уликите и представянето на Звездев на сцената.
Зрителите на NOVA са от малцината в света, които могат да се докоснат до магията на това
шоу, защото България е едва четвъртата страна, в която то превзема ефира.
Една маска отпадна, но остават още 15 невероятни персонажи, за които продължаваме да гадаем кой се крие под тях. Не пропускайте и следващия епизод на най-мистериозното шоу в България „Маскираният певец“ - събота /21.09/ от 20:00 ч. по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар