Translate

петък, 27 септември 2019 г.

„Мисия Здраве“ 2019


Безплатни прегледи, спорт, игри и награди за цялото семейство в центъра на София - 27-29 септември 2019 г., гр.София, в Княжеската градина

На 27 септември, в центъра на София, пред Паметника на Съветската армия отвориря врати Мисия Здраве 2019. Събитието е вече традиционно за София и се провежда за 7-ма поредна година.
Над 50 са изложителите тази година. Представени са производители на здравословни продукти и услуги, фармацевтика, био козметика, хранителни добавки, био храни, здравословни продукти за дома и офиса. Здравни заведения участват както винаги.
Услугите за здравословен живот и добра форма са също застъпени – школи по спортни танци, фитнес-центрове, йога клубове и др.
Мисия Здраве 2019 се провежда с подкрепата на Столична община.
Събитието се радва на засилен интерес от множество организации, медии и web-платформи. Всички те обединяват усилия за развитието на визията и мисията на събитието. Повечето партньори участват в програмата, която е наситена с различни развлекателни, спортни, информационни и образователни активности за всички възрасти.
Работно време на Мисия Здраве
27.09.2018 г.  (петък) 12:00-20:00
28.09.2018 г. (събота) 10:00-20:00
29.09.2018 г. (неделя) 10:00-16:00
При съставянето на програмата, организаторите се водят от трите стълба на философията на Мисия Здраве:  Откритост; Безплатен достъп до информация, прегледи и консултации; Забавление и спортни занимания. 
Мисия Здраве 2019  предлага множество спортни дейности, в които всеки може да се включи БЕЗПЛАТНО:
Индивидуални: бягане 5км. в парка с Nike + Run Club Sofia; открити уроци по модерни танци за деца и пораснали, спортни занимания по денс аеробика, йога и кубински танци за двойки, workshop: да караме ролери и ролкови кънки заедно.
Турнири:  волейбол и ролери.
И тази година сцената ще работи и през 3-те дни на събитието, като основен водещ на съботната и неделната програма е Ники Кънчев. Програмата на сцената съдържа следното:
Развлекателни модули: музикални и танцови изпълнения от различни школи; забавни игри с участие на публиката; викторини и томболи с няколкостотин награди, осигурени от изложителите;
Информационни модули:  кратки образователни лекции от специалисти; презентации на здравословни продукти и услуги от изложителите;
БЕЗПЛАТНИ прегледи, консултации и изследвания:
            - скрининг за диабет; измерване на кръвна захар; определяне на риска от развитие на диабет;
            - измерване на нивото на кислород в артериалната кръв с пулсоксиметър;
            - ЕКГ; консултации по сърдечно-съдови проблеми; мерене на кръвно налягане;
            - скринингова акция за хепатит С;
            - консултации за пациенти, интересуващи се от възможностите за диагностика и лечение в чужбина.
            - преглед на щитовидна жлеза;
- в събота от 10:30 до 15:30 часа ще се проведе кръводарителска акция под ръководството на екипите на Националния център по трансфузионна хематология;
- измерване на въглеродния оксид при издишан въздух на активни и пасивни пушачи;
Друго, което ще се случва на различни щандове:
            - демонстрации на продукти;
            - дегустации;
            - развлекателни игри и томболи с награди на отделните изложители;
            - ваучери с намаления;


Няма коментари:

Публикуване на коментар