Translate

вторник, 10 септември 2019 г.

Фотоваканция 2019 - творчество и забавление в края на лятото!


19-23 септември, х-л Лонгоз, комплекс Камчия

Тази година това, което  задвижва организацията на Фотоваканция е вярата в изключителния творчески потенциал на всяка отделна личност. Събитието поема известен риск да заложи на не много популярни теми и на нов модел на организация, с вярата, че това ще предложи един различен тип преживяване на всеки, който се присъедини. 
Всеки ден на Фотоваканция ще има по едно творческо предизвикателство. Конкурс, който ще поставя по една определена задача. Тя ще бъде достъпна за всеки, но и достатъчно предизвикателна и интересна, за да може човек да потърси интересни начини да я изпълни. 
Също така, всеки ден, ще може да се чуят 2 или 3 много интересни лекции, които ще покажат различни употреби на фотографията, ще пренесат участниците напред и назад във времето и ще ги запознаят с интересни технологии. 
Лектори са: Темелко Темелков, Даниел Леков, проф. Христо Кафтанджиев, Димитър Христов, Красимира Василева, Ивайло Петров и Емануил Трейман.
Участниците ще имат възможност и да тествате най-новата техника от марки като Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Fuji, Epson, Tamron, Sigma, Insta360, ProFoto, Godox и др. 
Програмата е допълнена и от спортни забавления и предизвикателства и интересни фото сесии, в които всеки да тества нещо ново. 
Фотоваканция се прави с много желание, за да се предложи едно незабравимо преживяване. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар