Translate

понеделник, 9 септември 2019 г.

Мис Китай и азиатската делегация обиколиха България с 13 куфара


При първото си посещение в Европа носителката на короната Мис Китай - Роузи Джу Син /ROSIE ZHU XIN/ сподели, че България е прекрасна страна, хората са много гостоприемни и усмихнати. Изящната Роузи и нейният екип бяха посрещнати от управляващите съдружници на ВИП Комюниейшън Патриция Кирилова и Дончо Георгиев, които ден по-рано организираха в "Анел" петото издание на Черноморските Оскари.
Ден след пристигането си у нас "Мис Китай" засне професионална фотосесия край скулптурите на големи български майстори, подредени на открито на скалите в уникалния арт комплекс.  
Най-красивата китайка дойде в България по покана на Миглена Ангелова и продудентската й къща „Зенит ТВ продукции”, а инициативата има за цел да популяризира страната ни като дестинация в азиатския свят.
"Мис Китай" е придружена у нас от стилистката на конкурса Лили Джанг, която е собственик и главен дизайнер на луксозна марка бельо, Сю Инг – собственик на козметични марки и на СПА верига, както и от адвокат Асен Велинов.
С огромен гардероб от 13 куфара те обиколиха България при първото си посещение в Европа.
Без автомобилите, подсигурени със съдействието на БМВ България, пътуването на най-красивата китайска делегация, посещавала някога България, щеше да е силно затруднено.
Благодарение на това гостуване обектите, посетени от китайските гости, ще бъдат включени в китайска букинг платформа за индивидуален туризъм, чийто оборот за миналата година е над 100 млн долара.

Няма коментари:

Публикуване на коментар