Translate

петък, 13 септември 2019 г.

„120 минути“ със Светослав Иванов се завръща на 15 септември по bTV


Седмият сезон на предаването залага на утвърдена формула, с която задава стандартите в обзорната публицистика

Най-гледаното обзорно актуално предаване в българския ефир, с водещ Светослав Иванов, се завръща от 15 септември по bTV. Задълбоченият прочит на важните събития в България и по света и безпогрешният нюх за точни събеседници по темите, които наистина имат значение, стоят в основата на успешната формула и през седмия сезон на „120 минути“.
В първото издание на предаването зрителите на bTV ще видят разтърсващата история на бивш служител на реда, който губи половината си лице след поредица от грешки. Има ли възраст за обществената служба – репортерът Димитър Иванов ще покаже най-младия и най-възрастния кмет в България.
За последните събития в журналистическата гилдия и шпионския скандал между България и Русия – коментира журналистът Йово Николов. Зрителите ще видят и ексклузивно интервю с Мишел Гилън, една от най-известните водещи на американската телевизия CBS, която доброволно слиза от екран и напуска медията, за да поведе поход срещу лошите новини.
Министърът на образованието Красимир Вълчев ще открие учебната година от студиото на Светослав Иванов. Освен старта на училището, на 15 септември отбелязваме и 100 години от рождения ден на българския писател, драматург и публицист – Николай Хайтов. Синовете му Здравко и Александър гостуват в „120 минути“.
Броени часове преди старта на шоуто, което влезе в рекордите на Гинес – „България търси талант“, Ицо Хазарта и Дани Петканов ще повдигнат завесата към най-колоритните и впечатляващи таланти, които ще видим в шестия сезон на предаването в ефира на bTV.
Верни на стремежа си да разглеждат събитията в дълбочина и да изваждат на повърхността онова, което е останало скрито в океана от информация, Светослав Иванов, продуцентът Марта Евтимова и екипът на „120 минути“ ще продължат да развиват публицистичния жанр и да задават стандарти за продуциране на обзорно актуално предаване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар