Translate

понеделник, 12 август 2019 г.

Мистъри сериалът „ЕНИГМА“ завладява Vbox7.com


Продукцията с редица международни награди ще държи всички изправени на нокти до финала

Хитовият френски сериал „ЕНИГМА“ направи своя ексклузивен дебют във Vbox7.com с вълнуващ, драматичен и изпълнен с мистерии първи епизод. С брилянтна актьорска игра и паранормални събития на ръба на здравия разум, мистъри поредицата обещава да държи феновете под напрежение до последния кадър. >> https://bit.ly/2YsVoJT
„ЕНИГМА“ е издържан в най-добрите традиции на жанра мистъри-трилър и може да се похвали с множество международни награди от най-добрите фестивали за уеб продукции. Сред тях е и престижната титла „Най-добра драма/мистерия/трилър“ от фестивала в Дъблин, Ирландия.  
Сериалът проследява историята на група приятели, които след бурен купон в необитаема къща се оказват хванати в мистериозен капан. Събуждайки се на другата сутрин, всички осъзнават, че не могат да напуснат пределите на къщата, а в същото време техни двойници се разхождат на свобода извън нея. Малко по малко мистерията се разплита, но каква жертва ще трябва да бъде направена от всеки един от тях, гледайте в хитовата поредица.
Ще успеят ли героите да разкрият мистерията и да се спасят от капана, в който са попаднали неволно? Кой стои зад всички загадъчни случки? Има ли виновни сред тях? Отговорите на всички тези въпроси ще откриете, ако следите сериала.
Не пропускайте премиерния уеб сериал “ЕНИГМА” всеки вторник и петък, ексклузивно във Vbox7.com.

Няма коментари:

Публикуване на коментар