Translate

понеделник, 12 август 2019 г.

NIVEA представя първата си серия дезодоранти с ценен млечен екстракт


Марката провежда кампания по повод лансирането на иновативните продукти, в която предизвиква хората да откриват красотата на необичайни места

NIVEA Deo Beauty Elixir_Roll-on_Dry
Това лято NIVEA представя новата серия дезодоранти против изпотяване NIVEA BEAUTY ELIXIR. Марка №1 в грижата за кожата разработи първия дезодорант, обогатен с ценен млечен екстракт, предоставящ специална грижа, която защитава и разкрасява деликатната зона на подмишниците. Лансирането на серията е повод за създаването на кампания, която има за цел да покаже, че всяко нещо има своята очарователна страна, а с #beautyunexpected всеки може да сподели кадър на неочаквано красиви за него места и моменти.
Прочуто от древни времена с благотворните си ползи върху кожата, млякото е важната съставка в новата формула на продуктите, предоставяща копринена мекота и специфичната грижа, от които се нуждае зоната на подмишниците. Дерматологично одобрената формула на NIVEA Deo Beauty Elixir е с 0% алкохол и осигурява 48-часова защита дори на най-чувствителната кожа. Новите продукти са с ексклузивни аромати и се предлагат в три различни серии спрямо индивидуалните нужди на кожата.
NIVEA Deo Beauty Elixir Dry осигурява високоефективна защита от изпотяване, а в аромата му се долавят нежни нотки на бял жасмин.
NIVEA Deo Beauty Elixir Sensitive е със специално създадена формула за чувствителна кожа,
NIVEA Deo Beauty Elixir_Spray_Sensitive
обогатена с кремообразни съставки, оставяща усещане за чистота.
NIVEA Deo Beauty Elixir Fresh предоставя дълготрайна свежест на зоната на подмишниците и деликатен аромат на цветен букет.
Формулата на Deo Beauty Elixir действа като еликсир, оставяйки кожата гладка и нежна на допир. Ценният млечен екстракт е ключът към красотата на деликатна зона под мишниците, подпомагащ възстановяването й дори след бръснене и епилация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар