Translate

събота, 24 август 2019 г.

Спиращи дъха трилъри и взривоопасни екшъни в деветата седмица на „Великият понеделник“ по KINO NOVA

Пробив

Девета седмица, изпълнена с приключения и надпревара с времето очаква зрителите в седмия сезон на "Великият понеделник". Кампанията на KINO NOVA отново предлага разнообразие от филми, a киноманите сами могат да изберат коя лента да гледат в понеделник вечер от 21.00 ч., гласувайки на специалния сайт: https://greatmonday.bg.
Взривоопасна премиера е първото предложение в предпоследната седмица на превърналата се в емблематична кампания „Великият понеделник“. В екшън-трилъра „Пробив“ актрисата Нуми Рапас се превъплъщава в един от най-добрите агенти на ЦРУ, която се впуска в напрегната надпревара с времето и играта на котка и мишка между ЦРУ и МИ6. Агент Алис Расин има тежката задача да предотврати смъртоносна биологична атака срещу жителите на Лондон.
Киноманите могат да дадат своя глас и за „Хотел Артемида“, който може да се похвали със страхотна визуализация, вълнуващ сценарий и ненадмината актьорска игра в лицето на Джоди Фостър, Стърлинг Браун, София Бутела и Джеф Голдблум. Филмът разказва историята на тайна болница, лекуваща престъпници, позиционирана в хотел на име „Артемида“. Една нощ в нея пристига легендарният подземен бос Ниагара, който се нуждае от незабавно лечение след опит за покушение…
Смразяващият „Сейф“ е третата лента, която се бори за любовта на тайните агенти на KINO NOVA. В нея холивудската звезда Джейсън Стейтъм влиза в ролята на бореца Люк Райт, който става неволен свидетел на преследване, в което участват мафиоти и 12-годишно момиче. Люк помага на детето и разбира, че то притежава невероятна математическа дарба и безценен номеричен код, за който много хора са готови да убиват.
Жан Рено се превръща във френския полицай с груби похвати Юбер в четвъртия филм за седмицата – „Уасаби“. След като е принуден от началника си да излезе в отпуск два месеца, той се връща в Япония, където е работил преди 19 години. Там трябва да уреди завещанието на приятелката си, изчезнала скоро след брака им без следа и среща дъщеря си, за чието раждане дори не е подозирал. Какво предстои след срещата им?
Последният филм в селекцията за седмицата във „Великият понеделник“ е приключенският екшън Планината на вещиците“, който разказва невероятните приключения на две деца извънземни, надарени с паранормални способности. В търсене на своя изгубен космически кораб, те се оказват въвлечени в приключение с шофьора на такси Джак Бруно /Дуейн Джонсън-Скалата/ и специалиста по НЛО д-р Алекс Фрийдман /Карла Гуджино/.
Феновете могат да избират своя фаворит и на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен в понеделник, 26 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички дали своя глас по време на кампанията, ще се борят за големите награди – специални шпионски часовници.

Няма коментари:

Публикуване на коментар