Translate

понеделник, 12 август 2019 г.

Вълнуващи предложения в седмата седмица на „Великият понеделник“ по KINO NOVA

Розовата пантера

Седма седмица, изпълнена с житейски избори, екшън, трогателни моменти и много смях, очаква феновете на качественото кино в седмия сезон на "Великият понеделник" по KINO NOVA. Най-запалените киномани избират кой филм да гледат в понеделник вечер - 12 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA, гласувайки на специалния сайт: https://greatmonday.bg.
Клоуи Грейс Морец изгрява в премиерното заглавие „Загиващ ум“, което е адаптация на мемоарите на Сузана Каалан. Историята разказва за злокобното заболяване на мозъка, бавно тласкащо героинята към лудостта. Всичко върви добре в живота на 21-годишната Сузана, когато започват да се появяват симптоми, необясними за лекарите. Следва трудна борба да запази нормалния ритъм на живота си в тази спираща дъха и неподправена лента.
Второто предложение е екшънът „Бандитки“, в който Салма Хайек и Пенелопе Круз се превръщат в две жени, чиито бащи биват убити от коварен въоръжен измамник. Той прокарва кървава пътека през Югозапада, докато обира банка след банка. За да отмъстят, жените с коренно противоположни характери се заричат да победят измамника в собствената му игра, като нападат и обират банките, преди убиецът на бащите им да стигне до тях.
Зрителите ще могат да дадат гласа си и за трогателния филм „Хачико: Историята на едно куче“, разказващ действителната история за силната връзка между куче и неговия стопанин. Хачико изпраща и посреща стопанина си – уважавания професор Уилксън, в продължение на години, докато той отива и се връща от работа. За нещастие един ден по време на работа професорът получава удар и умира. След това Хачико отива на гарата, за да чака стопанина си всеки ден по едно и също време. И така до края на дните си…
Динамичната комедия “Розовата пантера” също ще се бори за любовта на тайните агенти на KINO NOVA. Несръчният инспектор Клузо /Стийв Мартин/ поема най-важния си случай досега. По пътя към разнищването му, той и новият му асистент - непоколебимият полицай Жилбер Понтон, се сблъскват с неуловими търговци на диаманти, предполагаеми убийци, опасни бандити, тайни агенти, мистериозни треньори и едно екзотично питие.
Екшън-драмата „Ямакаши“ е последното предложение в седмата седмица на „Великият понеделник“. В него 7 момчета от Париж обичат предизвикателства като катеренето по високи сгради и практикуването на паркур, особено когато по петите им са ченгетата. Ямакаши се самоопределят като съвременните самураи и момче, което е техен фен има нужда от трансплантация, за която родителите му нямат средства. Ще успеят ли те да му помогнат?
Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички дали своя глас по време на кампанията, ще се борят за големите награди – специални шпионски часовници.

Няма коментари:

Публикуване на коментар