Translate

понеделник, 12 август 2019 г.

Hitachi Solutions Europe в партньорство с JobTiger Recruitment


Hitachi Solutions е компания, която разбира какво е нужно за успешната дигиталната трансформация на една организация, използвайки най-новите технологии и тяхното плавно интегриране в компании сред публичния и частния сектор. Като част от групата Hitachi, Hitachi Solutions е глобална консултантска компания с близо 3000 професионалисти, като основен фокус е използването на достъпни и удобни за потребителите бизнес приложения, базирани на Microsoft cloud и като един от най-големите Dynamics партньори, компанията е водеща във въвеждането на клиенти в модерния свят.
В последните години, Европейският филиал, в лицето на Hitachi Solutions Europe, се разраства от 35 професионалисти през 2012 до над 800 в 2019, с офиси във Великобритания, Германия, Франция и Португалия, като този ръст продължава с високи темпове. 
През 2019 година Hitachi Solutions Europe реши да разшири дейността си с отваряне на IT център в България. Очаква се центърът да заработи през втората половина на 2019г.
С навлизането си на нашия пазар, Hitachi Solutions се довери на JobTiger Recruitment за свой основен партньор и консултант при подбора на кандидати в България. Традиционно консултантите по подбор се запознаха със спецификата на използваните технологии, естеството на работа и конкретните изисквания за позициите. Съчетан с дългогодишният опит на JobTiger Recruitment в сферата на информационните технологии, както и конкретните изисквания на работодатели и търсещи работа, проектът отбеляза отличен старт и продължава своето успешно развитие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар