Translate

понеделник, 12 август 2019 г.

FOX CRIME - Инстинкт, Сезон 2


7 август, всеки вторник и сряда от 22:00ч.
Премиера за България

В „Инстинкт” участва Алън Къминг в ролята на бивш агент на ЦРУ, който се завръща към старото си поприще, когато полицията в Ню Йорк има нужда от помощта му за залавянето на опасен сериен убиец.
Д-р Дилан Райнхарт е талантлив писател и университетски преподавател, който живее спокоен живот и преподава психопатично поведение в препълнени със студенти зали. Когато упоритият детектив Лизи Нийдъм (Бояна Новакович) се обръща към него с молба да ѝ помогне да залови сериен убиец, който използва първата книга на Дилан като наръчник, той е принуден да се върне на работа. Към тях се присъединява Джулиан Къзинс, бойният другар на Дилан от ЦРУ, който може да издири тайни и компромати за всеки, навсякъде и винаги. Шефът на Лизи, лейтенант Джасмин Гудън, се радва да види детектив Райнхарт най-после да работи с някого след трагичните събития отпреди година.
Докато Дилан се чувства пълен с енергия заради работата си в старото амплоа, неговият съпруг Анди се тревожи, че нарушава тяхната договорка да остави този живот настрана. В началото Дилан и Лизи имат чести конфликти за това как трябва да се залавят убийци, но скоро разбират, че двамата са страхотен екип, стига да се доверяват на инстинктите си. Сериалът е базиран на роман на Джеймс Патерсън.
В ролите:
Алън Къминг като д-р Дилан Райнхарт
Бояна Новакович като детектив Лизи Нийдъм

Няма коментари:

Публикуване на коментар