Translate

понеделник, 12 август 2019 г.

С нова терапевтична система се регенерира кожата увредена от слънцето


Dermalinfusion интензивно хидратира лицето през лятото

Слънцето в комбинация със солената морска вода, стресът и други външни фактори ускоряват дехидратацията и рушат защитната бариера на кожата. т. е. водят до поява и засилване на белезите на стареене. Нанасянето на слънцезащитна козметика и приемането на по-големи количества вода са изключително важни, но не са достатъчни. Необходима е допълнителна специализирана грижа, която да спомогне овлажняването и регенерацията на кожата, да запази нейната еластичност, мекота и блясък.
За това как UV лъчите задействат процеса на стареене и как с новата терапевтична система  увредената от слънцето се регенерира споделя Анелия Генчева, специалист от клиника по естетична медицина Jewel Skin:
-Слънцето излъчва два вида лъчи, които достигат до кожата – UVA и UVB. Първите лъчи са с по-широк спектър и проникват в по-дълбокия слой – дерма, изграден от колаген и еластинови влакна. Когато UVA лъчите попаднат там, увреждат молекулите на колагена, кожата губи еластичността си. UVB достигат до епидермиса /външния слой на кожата/, но с по-висок интензитет спрямо UVA и нанасят повече щети, веднъж проникнали в кожата ни. Освен, че са причинители на зачервяване и на слънчево изгаряне, могат да увредят по-повърхностните епидермални слоеве, като причинят изгаряне. Науката смята, че в епидермиса UVB оказват влияние върху ДНК кода ни. Освен това UVB стимулира производството на меланин, което води до силно увеличение на тъмния пигмент в рамките на няколко дни. За щастие, кожата ни има свойството да се самовъзстановява, но този процес отнема време. Ние можем да подпомогнем авторегенерацията, като влеем директно в дермата витамини и ценни хранителни съставки серуми.
Новата патентована технология Dermalinfusion може да върне мекотата и блясъка на лицето и не само да отговори 100% на всички нужди на кожата ни, но и да прибави допълнителни ползи. Dermalinfusion е първата и единствена терапевтична система с моментален и дълготраен ефект. Неинвазивната 3в1 технология светкавично регенерира и ремоделира кожата. Едновременно ексфолира, почиства в дълбочина порите, вливайки в кожата специално разработени, обогатени с мощни антиоксиданти, витамини и ценни хранителни съставки серуми. Подходяща е за всеки тип кожа без да е необходим възстановителен период. Препоръчва се дори на бременни жени и кърмачки. Терапията е отличен избор както за лице - включително деликатните зони на устните и очите, така и за увредената от слънцето кожа в областта на шията и деколтето. Подмладява и хидратира сухата и напукана кожа на ръцете и краката. 
Тази усъвършенствана трифазова технология съчетава последно поколение дермабразио, което много нежно и деликатно ексфолира кожата, като отстранява мъртви клетки, бактерии и замърсявания. Всичко се случва едновременно – ексфолиране, екстракция и инфузия. Микроциркулацията е подобрена, кожата е почистена в дълбочина и точно в този момент се вливат мощни антиоксиданти и ценни нутриградиенти. Терапевтично процедурата повлиява дори резистентното акне, хиперпигментирана, дехидратирана и увредена от слънцето кожа. Провокирана е стимулацията на колаген и дермата е ремоделирана, бръчиците и фините линии са загладени. Използвайки системата Dermalinfusion BODY можем да третираме и сухата, груба и хиперпигментирана кожа на ръцете, краката, гърба и гърдите.
Тя е най-добрият избор за подмладяване и поддържане на здравословен сияен блясък. Всяка
терапия може да бъде адаптирана към индивидуалните нужди на кожата. Резултатът е ревитализирана, копринено гладка като стъкло кожа, озарена с най-свежия тен. Още след първата процедура са премахнати черните точки под повърхността на кожата, а  серия от 4 до 6 процедури ще ускори съживяването, изчистването и подмладяването и.

Няма коментари:

Публикуване на коментар