Translate

понеделник, 8 юли 2019 г.

LG Pro:Centric Direct 3.0 с революционни нови функции


Платформата за дистанционно управление предлага уникални функции за управление на стаите, фокусирани върху телевизора

LG представи нова версия на своята надеждна платформа за управление на телевизорите в хотелите, Pro: Centric Direct 3.0. Това продължение се основава на успешните характеристики на миналото, въвеждайки революционни нови функции, които да задвижат управлението на хотелите в бъдеще. Системата отдавна се използва от хотелиерите за опростяване на комуникацията с гостите. Платформата е разположена около хотелската телевизия, като използва дистанционно управление, за да предложи на гостите персонализирана информация и възможност за комуникация с рецепцията чрез телевизорите в хотела. Pro: Centric 3.0 пренася всичко това на следващото ниво.
Интернет на нещата
Тъй като гостите свикват да използват устройствата за интернет на нещата в собствените си домове, много хотели изпадат в ситуация, в която трябва да наваксват с нуждите на клиентите. LG Pro: Centric Direct 3.0 опростява процеса, като позволява на гостите да контролират светлините, завесите и дори ключалките си чрез телевизора в хотела. Pro: Centric Direct 3.0 използва популярния Zigbee за интегриране на IoT устройства в телевизионната система. Това означава, че мениджърите на хотелите могат да конфигурират и разгърнат дистанционно IoT настройките по стая или блок от стаи. Никоя друга система за управление на хотели не предлага вътрешно решение за интернет на нещата. С Pro: Centric Direct 3.0, хотелиерите не трябва да се борят с интегрирането на решения на трети страни. Телевизионната, управленската платформа и IoT интеграцията са част от едно лесно инсталирано решение.
Гласови команди
Много гости управляват дома си с команди на Сири, Алекса или Кортана. Pro: Centric Direct 3.0 позволява на хотелиерите да предложат на своите гости същото удобство. Той идва с вградена система за гласови команди, която позволява на гостите да контролират телевизионните и IoT устройства с техните думи. На гостите вече няма да им се налага да търсят дистанционното управление, за да изключат телевизора, докато заспиват. Когато се събудят, те могат да кажат на телевизора да им покаже времето за деня или близките атракции. Най-хубавото е, че е локално заредено, което означава, че всичко се случва в телевизора без достъп до облака. Данните са защитени и системата е в съответствие с европейските закони за поверителност.
Wifi за гостите и хотелиерите
Pro: Centric Direct 3.0 предлага функционалността SoftAP за опростяване на сложния, но необходим бизнес за предоставяне на wifi на стаите на гостите. Функцията SoftAP позволява на телевизорите на webOS да излъчват wifi мрежа. Съществуващите мрежи в публичните зони вече могат да разгърнат режима на свързване, който дава допълнително покритие в стаите за гости без допълнителни инвестиции в точките за достъп в стаята. Не са необходими ретранслатори, за да осигурят отделни VLAN мрежи, които предлагат допълнителна сигурност както за хотела, така и за гостите чрез изолирани мрежи за всяка стая. Чрез Pro: Centric Direct 3.0, хотелиерите могат да променят дистанционно паролата или името, да включат или изключат мрежата и да преценят силата на канала. Те могат да направят това и чрез контролера за достъп на различни доставчици на хардуер за HSIA.
Подобряване на популярни функции
В разгръщането на тези иновативни нови възможности, LG не пренебрегва характеристиките, които направиха Pro: Centric Direct популярен. Той все още има същото надеждно дистанционно управление и персонализация. Пълните HD шаблони вече са вградени, така че целият интерфейс е във full HD.
LG Pro: Centric Direct взе популярна платформа и й даде капацитет, който никое друго решение не може да предложи. Това е най-стабилното, гъвкаво и рентабилно решение, достъпно за хотелиерите по отношение на RF и IP инфраструктурите. Смята се, че ще се определят тенденциите в управлението на хотели за години напред.

Няма коментари:

Публикуване на коментар