Translate

понеделник, 22 юли 2019 г.

Bridgestone с готовност да посрещне света в родния си град Токио за Олимпийските и Параолимпийските игри през 2020 година


Bridgestone, най-големият производител на гуми и каучукови изделия в света, е единственият глобален партньор на Олимпийските и Параолимпийски игри с централа в Токио. Компанията отбелязва една година до Олимпийските игри в Токио през 2020 г. като кани света на съвместно пътешествие, чрез което да разбере какво означава да помагаш на хората да постигат мечтите си.
Предстоящите Олимпийски игри в Токио през 2020 г. са от особено значение за Bridgestone, която е с близо 90-годишна история в Япония и над 28 000 работници в страната. Като част от глобалния си ангажимент за подобряване на начина, по който хората се придвижват, живеят, работят и играят, Bridgestone се фокусира върху подкрепянето и подобряването на преживяването за всички спортисти, персонал, фенове и посетители в Япония по време на Олимпийските игри. В допълнение компанията работи, за да гарантира, че усилията в подкрепа на Игрите ще имат положителен принос както за Токио, така и за жителите на града.
„Като единствен глобален партньор на Олимпийските и Параолимпийски игри с централа в Токио, ние изпитваме особено чувство на гордост, че можем да подкрепим тези Игри и да посрещнем света в нашия роден град”, сподели Масааки Цуя, председател на борда и главен изпълнителен директор на Bridgestone Corporation. „Още при създаването си през 1931 г. Bridgestone се посвещава на благополучието и щастието на цялото човечество и днес продължаваме да затвърждаваме този наш ангажимент чрез нашата мисия да „Служим на обществото с превъзходно качество“. Подкрепяйки Олимпийските и Параолимпийските игри в Токио през 2020 г., ние възнамеряваме да затвърдим нашите дългогодишни ценности и визия за бъдещите иновации, променящи индустрията“, допълни той.
Чрез разнообразното си портфолио от продукти, услуги и решения Bridgestone се гордее с възможността да съдейства на Международния олимпийски комитет, Международния параолимпийски комитет и Организационния комитет на олимпийските и параолимпийските игри в Токио при организацията на едни от най-мащабните спортни форуми от една страна, както и на феновете и града домакин. Подкрепата на компанията включва:
  • Планове да затвърди позицията си като официален доставчик на гуми на Олимпийските и Параолимпийските игри, като предоставя продуктите си на официалните автопаркове в Токио 2020;
  • Наскоро обявените сеизмични изолатори на Bridgestone, инсталирани в Tokyo Aquatics Center и Ariake Arena, спомагащи намаляването на щетите в случай на земетресение.
  • Ангажимент за подкрепа на Управление на търсенето на транспорт , инициатива на Столичното правителство на Токио, която се фокусира върху облекчаване на трафика и задръстванията в града домакин.
  • Разнообразие от допълнителни продукти и решения, проектирани да насърчават ефикасна и устойчива мобилност, ефективност на сградите и др.
  • Програма за доброволци, която ще позволи на стотици служители да работят с организаторите, за да осигурят безпроблемно преживяване на феновете и спортистите. 
Всички дейности на Bridgestone, свързани с глобалното партньорство на компанията с Олимпийските и Параолимпийски игри, имат за цел да вдъхновят хората да не се отказват и винаги да Преследват мечтите си“ .
“Chase Your Dream” – кампания на Bridgestone, посветена на Олимпийските игри/. В подкрепа на тези усилия компанията си партнира с над 50 вдъхновяващи спортисти от Олимпийските и Параолимпийските игри в повече от 15 страни. Те ще се превърнат в посланици на инициативата по „Пътя към Токио 2020“. Тези партньорства са в допълнение към подкрепата, която Bridgestone предоставя на повече от 200 Национални олимпийски комитета  - свидетелство за убеждението на компанията в силата на спорта да обединява и да вдъхновява хората.
Лятното издание на Олимпийските игри през 2020 г. е важен момент, в който Bridgestone ще покаже както новите си технологични концепции, така и трансформацията си в една още по-иновативна и глобална компания.

Няма коментари:

Публикуване на коментар