Translate

понеделник, 8 юли 2019 г.

Напрегнати моменти, безрезервна любов и много екшън очакват тайните агенти на “Великият понеделник“ във втората седмица на кампанията


Любителите на качествените филми имаха мисията да изберат кой филм да гледат тази вечер като гласуват за фаворита си на специалния сайт: https://greatmonday.bg /в периода от 2.7 до днес/.
Премиерната за ефира на KINO NOVA лента, за която зрителите  дават своя вот във втората седмица на „Великият понеделник“, е приключенският екшън „Сага за викингите“. Той разкрива историята на група викинги, които засядат с лодката си и единственият им шанс за оцеляване е пресичане на непозната и враждебна земя. Пътуването им се превръща в надпревара на живот и смърт, а надежда и хъс за борба намират в мистериозен християнски монах, който проповядва умело с меча си.
Второто предложение за седмицата бе невероятната история за безрезервната любов „Дрейф“. Вдъхновеният от истински събития филм запознава с двама младежи - Тами и Дик, които се влюбват от пръв поглед и предприемат плаване с яхта в Тихия океан. На техния път обаче е най-катастрофалният ураган, който районът северно от Австралия е виждал от години. Изправени пред бедствието, те трябва да вложат всичките си умения, за да се спасят, разчитайки само един на друг...
Киноманите можеха да гласуват и за екшън-трилъра „Война на дронове“ с участието на холивудската актриса Хелън Мирън. Тя влиза в ролята на полковник Катерин Пауъл, която се впуска в свръхсекретна мисия за залавянето на група опасни терористи. Това е вторият филм на отличения с “Оскар” режисьор Гавин Худ, изследващ сенчестия свят на тайните служби след хитовия трилър “Извличане”.
„Мечтателят“ бе четвъртият филм, който тайните агенти на „Великият понеделник“ можеха да изберат да гледат тази вечер. В него героят на Кърт Ръсел и дъщеря му Кале /Дакота Фанинг/ осиновяват болен кон и го спасяват от предишния му собственик, който го тормози ежедневно. Пристигането на кобилата във фермата е и перфектната възможност баща и дъщеря да възстановят изгубената връзка помежду си.
Последното предложение във втората седмица бе симпатичната и вечно забравяща рибка от "Търсенето на Немо“, която ще се отправи на свое собствено щуро приключение в анимацията "Търсенето на Дори". В нея Дори внезапно си спомня, че има семейство, което вероятно я
търси и потегля незабавно с приятелите си Немо и Марлин на щуро приключение.
Феновете избираха своя фаворит и на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен тази вечер -  8 юли, от 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички дали своя глас по време на кампанията, ще се борят за големите награди – специални шпионски часовници.



Няма коментари:

Публикуване на коментар