Translate

понеделник, 8 юли 2019 г.

По-малко от две седмици остават до крайния срок за кандидатстване в шестото издание на ПРОМЯНАТА


Това е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с Фондация Reach for Change България. Физически лица и организации с предприемачески дух и силна мотивация, които са намерили решение на проблем на децата и младежите в България, могат да кандидатстват като попълнят онлайн формуляр до 23:59 на 18 юли на адрес www.nova.bg/promyanata
На 9 юли в 16:00 часа екипът на Reach for Change България ще разкаже във Facebook live за формата и критериите на конкурса и ще даде отговор на най-често задаваните въпроси. Всеки може да зададе своите въпроси към тях като ги напише като коментар към видеото на живо на Facebook страницата на конкурса.
Петимата най-добри кандидати - един голям победител и четирима финалисти - ще спечелят място в Инкубатора на ПРОМЯНАТА 2018 за период между една и пет години. Големият победител ще получи безвъзмездно финансиране в размер на 30 000 лв., а още двама от финалистите, получили най-много гласове в етапа на онлайн гласуване - по 15 000 лв. В допълнение всички те ще получат значителна нефинансова подкрепа под формата на професионални консултации и обучения, менторство, медийна подкрепа и достъп до мрежа от потенциални партньори и селектирани социални предприемачи, за да могат да развият идеите си и да постигнат възможно най-голямо положително въздействие върху живота на децата.
Като част от процеса на селекция, между 10 и 15 от най-добрите кандидати ще бъдат поканени в Акселератора на ПРОМЯНАТА – двумесечна безплатна обучителна програма, която ще им помогне да обогатят и развият проектите си, преди да продължат в следващия етап на конкурса. Сред завършилите Акселератора през ноември 2019 г. ще бъдат избрани петимата нови финалисти. Те ще се явят на онлайн гласуване през януари и февруари 2020 г. и публиката ще определи със своя глас кои ще са тримата финалисти, които ще се явят на последния кръг от конкурса – среща с детското и възрастното Жури на ПРОМЯНАТА.



Няма коментари:

Публикуване на коментар