Translate

неделя, 21 юли 2019 г.

До две седмици 33 късметлии ще спечелят ваучер за 3000 лв от Lidl


Кои са късметлиите с ваучер за 3000 лв. от Lidl ще стане ясно след по-малко от две седмици. Лятното предизвикателство 33х3000, което веригата обяви в началото на месеца, приключва на 31 юли.
До края на месеца всички желаещи ще могат да се включат в поредната изненада за потребителите на веригата, а 33 късметлии от всички регистрирани през юли ще бъдат зарадвани с Lidl ваучери, всеки на стойност 3000 лв. Кампанията се организира за втора поредна година от Лидл България и през 2019 г. регистрира завишен интерес, като все повече потребители пробват своя късмет и се съревновават за примамливата награда.
За да се включат в надпреварата, всички желаещи да се преборят за една от наградите трябва да пазаруват в магазините на веригата в страната през юли за минимум 33 лв. и да регистрират своята бележка на www.lidl.bg/3000. Щастливците ще бъдат избрани на случаен принцип след края на играта.
Ваучерите могат да бъдат използвани многократно и късметлиите могат да се радват на любимите си Lidl продукти до изчерпване на сумата. В рамките на периода на играта – 1-31 юли – всеки желаещ може да участва неограничен брой пъти, като всеки път трябва да регистрира различен касов бон. Всеки от участниците следва да запази касовата си бележка и да представи копие от нея при получаване на награда, в случай, че бъде изтеглен като победител.
Печелившите участници ще бъдат определени и анонсирани в началото на август. Повече информация и пълните условия на играта може да откриете на www.lidl.bg/3000.

Няма коментари:

Публикуване на коментар