Translate

четвъртък, 27 юни 2019 г.

Единствената по рода си конференция - Samodiva Mastermind Summit


На 27 юни 2019 в Рейнбоу плаза ще се проведе напълно новият формат за България - Samodiva Mastermind. Конференцията ще събере на едно място 8 международни лектори, които ще споделят своите знания и опит и през мастърмайнд процеса ще се формират пълноценни и стойностни взаимоотношения между всички участници. На събитието ще има и 40 мастърмайнд фасилитатори, всеки от които с различен опит, вдъхновение и обща страст към личностното развитие и бизнеса. Международните лектори ще изнесат речи, свързани с ключовите сфери в живота на човек, с цел всеки от участниците да открие героя в себе си. Те ще демонстрират чрез опита си как да се израснем на личностно и бизнес ниво, следвайки методологията /Framework/ LIVING like a HERO.
„Мастърмайндингът е колективно споделяне в малки групи с един водещ фасилитатор. Всеки участник ще има възможността да сподели лично или професионално предизвикателство, да даде обратна връзка, съвет и като цяло, да е в помощ на останалите, за да могат всички да се развиват и израстват в различните сфери, които са застъпени във формата.” – това разказа Андрей Илиев в интервю за Bloomberg Tv.
Това, което прави Samodiva Mastermind много по – различно от другите подобни събития и конференции е, че участниците са главните действащи лица. Идеята е, че колкото и знания и опит да има човек, трябва да има и правилните хора в обкръжението си. Samodiva Mastermind ще е мястото, където можете да се отворите към хората, да бъдете себе си, да споделите своите цели, мечти и предизвикателства.



Няма коментари:

Публикуване на коментар