Translate

сряда, 19 юни 2019 г.

NESCAFÉ® 3in1 предизвиква младите да разтърсят сцената на Нестле за Живей Активно!


До 20.06.2019 г. всеки може да се запише за участие в специалните активности на бранда

На 23.06.2019 г. най-мащабната инициатива за балансирано хранене и активен начин на живот Нестле за Живей Активно! отново ще предизвика хиляди столичани и гости на града да спортуват, да се забавляват и да преживеят незабравими емоции. На специалните локации на NESCAFÉ® 3in1 млади и талантливи хора ще имат възможността да се включат в спираща дъха музикална инициатива и спортни предизвикателства. Всеки, който е навършил 16 години и тайно си мечтае да стане музикална звезда, ще получи шанса да разтърси сцената на Нестле за Живей Активно!, а за любителите на спортни преживявания NESCAFÉ® 3in1 са подготвили футболни турнири, както и турнир по тенис на маса. Всичко, което трябва да направят желаещите, е да се запишат за участие до 20.06.2019 г. Повече информация за музикалната инициатива може да бъде открита тук https://bit.ly/2W8qOza .
Спортните съревнования и музикалните изяви са само част от емоциите и изненадите, които марката е подготвила. За любителите на по-екстремни преживявания ще има обучения по скейтборд от Five High skatepark и ролери от Екстрем Скейт. А всички останали наблюдатели ще могат да се насладят на богатия аромат и плътен вкус на новото NESCAFÉ® 3in1.
NESCAFÉ® 3in1 продължава да показва своята ангажираност към младите, като им дава възможност да се опознаят и да се забавляват заедно. Младежка, дръзка и иновативна, марката винаги се среми да отговаря на модерните кафе тенденции. Поради тази причина през настоящата година NESCAFÉ® 3in1 промени своята рецепта, за да отговори на очакванията на потребителите за по-балансиран вкус за страхотно кафе изживяване във всяка глътка! С новото си послание брандът насърчава младите да се опознаят, преди да си поставят етикети и отправя ясно #ChatBeforeYouJudge.

Няма коментари:

Публикуване на коментар