Translate

вторник, 18 юни 2019 г.

MISSIA23 представя новия сингъл на Виктория - I Wanna Know


Премиерата на видоеклипа към сингъла ще бъде на Melbross open в Мадрид
 
Песента I Wanna Know е по музика и текст на Илияна Недялкова, която живее и работи в Лос Анжелис като текстописец, изпълнител и класически цигулар. В портфолиото на нейното студио, където работи със своя съпруг Александър Бърстийн, са изпълнители като Зейн Малик, Тенел с албума си For The Lovers, достигнал №1 в класацията на Билборд, Натирутс с номинирания за латинско Грами Acustico no Rio de Janeiro.
Виктория Георгиева, позната в България от X Factor, се завръща с нов сингъл, нов имидж и амбицията за силен ристарт на своята соло кариера. Зад нея като продуценти застават Missia23 - креативният хъб, който през април отвори врати на ул. Мизия 23 в София.
“Основната задача, която си поставяме, е да обединим и развием креативната индустрия в България - музика, изкуство, мода. EP-то на Виктория е първият музикален проект, зад който заставаме. Стартираме със сингъл и видео, което ще се появи съвсем скоро с двойна премиера - едновременно в България и в Испания. Вярваме, че у нас се прави качествена музика, която може да пробие и на световната сцена” - споделя Геновева Христова, един от създателите на Missia23.
I Wanna Know се появява година след участието на Виктория в лятната школа на музикалния колеж Berklee College, смятан за една от най-престижните институции за музикално обучение в света.
Там Виктория среща музикалния педагог Джером Кайлс, който - силно впечатлен от нея - успява да я подготви за няколко участия на живо. Двамата работят и до момента.
През зимата на 2018 г. в Лондон Виктория се запознава с Илияна Недялкова и двете започват съвместна работа. Така се появяват два сингъла, първият от които - I Wanna Know - прави вече премиерата си в България.
“Виктория, едва 21-годишна, беше избрана да участва в Melboss Open от специално жури. Истината е, че шанс да се качат на сцената на събитието получиха само четирима европейски изпълнители, от които - двама в началото на своята кариера /emerging artists/. Невероятно е, че един от тях е и Виктория. Ще можем да представим новия й сингъл пред едни от най-добрите в музикалния бизнес и да си сверим часовниците. Сред тях е например носителят на 13 награди Grammy, продуцентът и саунд инженер Рафа Сардина, работил с Лейди Гага, Елвис Костело, Бионсе, Пласидо Доминго, Стиви Уондър...” - коментират от Missia23.
“За мен I Wanna Know е много специална песен. Пренася ме в друг свят... Тя е и първата песен, която влезе ударно в душата ми, за да остане там... За първи път съм “аз” през целия ми музикален път, извървян досега” - споделя чувствата си Виктория в своя дневник, в който често описва живота си. Засега той е затворен за читатели!
Премиерата на видеоклипа към I Wanna Know ще бъде на 21 юни с концерт в студио 5, НДК и в Youtube канала на Виктория.


Няма коментари:

Публикуване на коментар