Translate

четвъртък, 27 юни 2019 г.

Филмово разнообразие и премиера в първата седмица на „Великият понеделник“ по KINO NOVA


Заглавията, за които може да гласувате в кампанията, са на сайта https://greatmonday.bg

Това лято зрителите се отправят на „Мисия кино“ с кампанията на KINO NOVA „Великият понеделник“. Любителите на качествените филми ще се превърнат в тайни агенти с мисия да изберат кой филм да гледат в понеделник вечер от 21:00 ч. Феновете на качественото кино вече могат да направят своя избор измежду впечатляващите заглавия в първата седмица на специалния сайт: https://greatmonday.bg.

Премиерният за ефира „Сикарио 2: Солдадо“ със звездното участие на Бенисио Дел Торо и Джош Бролин е първият филм , за който зрителите могат да дадат своя глас. Продължението на невероятния трилър отново ни пренася на Мексиканската граница, където войната се разраства, а картелите са започнали трафик на терористи. За да се изправи срещу тях, федерален агент Мат Грейвър отново ще се съюзи с митичния Алехандро.
Непредвидимата и опасна Лиса в „Луди години“ е ролята, която носи на Анджелина Джоли най-престижните кино награди „Оскар“ и „Златен Глобус“. Биографичната драма, в която участва и звездата Уинона Райдър, е второто предложение за зрителите този понеделник. Базираният по мемоари на писателката Сузана Кейсън филм разказва историята на 18-годишната Сузана (Уинона Райдър), настанена за лечение в институция за хора с психически проблеми.

Филмът на Ридли Скот „Всичките пари на света“ също ще се бори за любовта на зрителите. В лентата участват звездите Марк Уолбърг, Кристофър Плъмър (номиниран за „Оскар“ за поддържаща роля) и Мишел Уилямс. Филмът проследява живота на милиардерa Джон Пол Гети в момента, когато внукът му е отвлечен, а той отказва да плати откупа.
Четвъртото предложение за зрителите е фантастичният „Rogue One: История от Междузвездни войни“. Във времена на размирици група бунтовници тръгват на мисия да откраднат скиците на Звездата на смъртта. Тези събития карат обикновени хора да изберат необикновена съдба, загърбвайки себе си и отдавайки се на нещо много по-велико.
Последната лента в селекцията е приключението в търсене на свобода „Бягството“ с Колин Фарел. През 50-те години на миналия век трима мъже поемат към Индия, изминавайки около 4000 мили по пътя на бягството си от Сибир. безкрайната пустиня те се изправят пред мразовити нощи, липсата на храна и вода, досадни насекоми, а моралният въпрос „кога да изоставиш някого“ е постоянен техен спътник.
Феновете могат да избират своя фаворит и на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички дали своя глас по време на кампанията, ще се борят за големите награди – специални шпионски часовници.
"Великият понеделник" дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".



Няма коментари:

Публикуване на коментар