Translate

четвъртък, 6 юни 2019 г.

Финалът на „Гласът на България“ стартира с ударно парче на талантите в битката за победа


Ива, Надежда, Атанас и Тино ще се борят за триумф в последния концерт на живо в неделя вечер по bTV

Финалът на най-гледаното музикално шоу „Гласът на България“ ще изправи един срещу друг четиримата финалисти в решаваща музикална битка, в която зрителите ще определят кой е най-достоен за титлата „глас на България“ и наградата от 50 000 лева в Сезон 2019.  Във финалната надпревара на 9 юни, от 20.00 часа по bTV, Иван Лечев ще влезе с Ива Георгиева, Михаела Филева с Надежда Александрова, Графа с Атанас Кателиев и Камелия с Тино Хаджиев.
Двучасовото шоу на живо ще стартира ударно с общо изпълнение на четиримата финалисти, които ще представят изцяло нов аранжимент на хита на Imagine Dragons „Thunder“, създаден специално за финала на „Гласът на България“ от музикалния директор на шоуто Борислав Бояджиев – Борче. На сцената ще се появи най-големият в света японски барабан Ямато, който ще бъде транспортиран със специален автомобил.
Зрителите ще могат да подкрепят фаворитите си с есемес, като линиите за гласуване ще бъдат отворени веднага след края на първото общо изпълнение. За да проследят музикалното развитие на своите любимци от началото на шоуто до финала, феновете ще чуят хитовете, с които четиримата финалисти спечелиха симпатиите на треньорския състав и публиката по време на кастингите на тъмно в различен аранжимент.
Специалната изненада във финалния концерт на живо ще бъдат дуетните изпълнения на участниците с техните треньори, в които те ще получат подкрепата и на гост-звезди от Сезон 5 на „Гласът на България“.
След дуетните изпълнения линиите за гласуване ще бъдат временно затворени, за да се обявят резултатите от гласуването до момента. Двамата финалисти, събрали най-малко зрителска подкрепа ще напуснат шоуто. Гласуването ще продължи по време на двете финални изпълнения на сцената, в които останалите двама претенденти за титлата ще изпеят един след друг песните, избрани от феновете за тях чрез онлайн гласуване на сайта на предаването.
И на финала зрителите ще могат да подкрепят своите фаворити и едновременно с това да допринесат за възстановяването на творческата дейност на още една сцена за таланти. bTV Media Group ще дари приходите си от есемес гласуването от трите концерта на живо в подкрепа на кампанията за възстановяването на опожарените сцени на „Националния студентски дом” и възобновяването на творческата дейност там. Инициативата е част от мисията на bTV Media Group да подкрепя социално отговорни проекти, свързани с талантливи
млади хора, както и със съхраняването на културното ни наследство.
Кой ще бъде следващият „глас на България“ - ще стане ясно на големия финал. И още нещо важно – зрителите ще могат да гледат шоуто в ефир, но и да го проследят паралелно и онлайн с 360-градусова камера от сцената на glasat.btv.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар