Translate

четвъртък, 27 юни 2019 г.

Тенис надпревара за лекари през уикенда


На 29 и 30 юни ще се проведе традиционния тенис турнир за лекари. Организатори на проявата са БЛС и Национален ОББ тенис център. Тази година той ще бъде и под патронажа на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев.
БЛС се включи в инициативата като част от кампанията на съсловната организация срещу насилието над медици – „Да спасяваш е призвание, не заслужава наказание“, #ПребориГнева. От БЛС са на мнение, че спорта е здраве и добър помощник за справяне със стреса и агресията и, че Доброто заслужава уважение, допълнено от здрав дух в здраво тяло.
Началото на спортното събитие е на 29 юни в 11 ч. на Национален ОББ тенис център /Борисова градина/ в София. В рамките на събитието, също в 11 ч. на 29 юни ще се проведе и открит урок за придружители и деца. Полуфиналите ще се играят на 30 юни /неделя/ а награждаването е с ориентировъчен час 14.
Националният тенис център е най-голямата база за този спорт у нас, разполагаща с 13 корта. На нея се провеждат много престижни прояви от вътрешния и международен календар на тенис федерацията. Тук е и мястото, където водят подготовка повечето национални състезатели.

Няма коментари:

Публикуване на коментар