Translate

събота, 22 юни 2019 г.

Баскетболните звезди на България се обединяват под обща кауза


Професионалисти в българския баскетбол ще вземат участие в тазгодишното издание на Нестле за Живей Активно!

Българският баскетболист Симеон Найденов ще поведе над 20 професионални баскетболисти на 23 юни в Борисовата градина, където ще се проведе събитието Нестле за Живей Активно! за 14-та поредна година. Спортистите ще играят баскетбол под ритмите на ремиксовете на DJ Любомир Симеонов /MC Нема/, заедно със столичани под съдийството на професионалистите от баскетболния клуб Буба Баскет.
Името на локацията е Lion2Go, където всички участници ще имат възможност да опитат новите Lion десерти, с идеята да се заредят с енергията, нужна им за спортното предизвикателство под слогана „Бъди готов по всяко време!“.
Cлед играта участниците ще имат възможността да отпочинат, наслаждавайки се на десерт Kit Kat в зоната за отдих, разположена на самата локация.
--------
Симеон Найденов е бивш баскетболен национал, участник в телевизионния формат Фермата, както и дългогодишен посланик на идеята за активен начин живот. Играл е в страни като Франция, Швеция, Чехия, Черна Гора, САЩ, Египет и Англия. В момента той е блогър в bgbasket.com и коментатор на мачовете от НБЛ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар