Translate

четвъртък, 6 юни 2019 г.

Безплатни консултации в Деня на репродуктивното здраве в Центъра за Асистирана репродукция на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда


Двойките с проблеми в зачеването могат да заповядат на консултация-беседа на 9 етаж в болницата след предварително записване

По случай Деня на репродуктивното здраве – 10 юни, ежегодно събитие за информираност и подпомагане на двойките с репродуктивни проблеми, организирано от Сдружение „Зачатие“, Центърът за асистирана репродукция в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда се присъединява към инициативите с безплатни консултациии с д-р Мефтуне Шефкетова. Двойките, при които закъснява най-голямата радост в живота, могат да се запознаят и да проведат консултация-беседа с един от доказаните специалисти по репродуктивна медицина в страната след записване на тел. 02/403 4245, 02/403 4000 или *5544. При наличие на медицинска документация от извършени изследвания до този момент, е желателно пациентите да я носят със себе си.
Повече от 250 хиляди двойки у нас и около 1 на всеки 5 двойки по света, които искат да имат деца, изпитват затруднения в зачеването. В 1/3 от случаите проблемът във фертилността е при жената, в 1/3 – при мъжа и в 1/3 от случаите и в двамата има причина за липсата на дете. На фона на влошаващите се демографски показатели в България, а и в Европа, проблемът е изключително важен и обществено значим.
Центърът за Асистирана репродукция в Болница Токуда съществува от 2018 г. и прилага най-съвременни подходи и технологии в репродуктивната медицина, включително иновативни преоцедури като плазматерапия на маточната лигавица и подбор на сперматозоиди с микрочип. Водещ лекар и началник на центъра е д-р Шефкетова, специалист с многогодишен опит и доказани успехи в асистираните методи. За по-малко от година екипът вече е помогнал на повече от 150 двойки да сбъднат своята мечта за рожба, а вече са налице и първите инвитро бебета на центъра.

Няма коментари:

Публикуване на коментар