Translate

четвъртък, 6 юни 2019 г.

Всичко за сватбата. Съвети за бъдещи булки


Макар да изглежда лесно, уреждането на сватбения ден е изключително сложен процес, отнемащ не само време, но и много нерви, а и финанси. И изведнъж сватбата прераства от тържество с познати и роднини в триглав змей, който трябва да преборите.
Книгата „Всичко за сватбата. Съвети за бъдещи булки“/ съставител Теменуга Пенчева, изящна корица и вътрешно оформление от художника Венета Атанасова/ е победоносното оръжие за тази битка, която вече е на пазара. Изданието събира интересни факти за традиционните и модерни сватбени ритуали у нас и по света, полезни напътствания за това как да организирате всеки един етап от специалния ден, какви срокове да сложите за изпълнение на различните задачи и как да ги спазите. Ще разберете още какви са фаталните грешки, които да избегнете, докато планирате, както и ще получите незаменими препоръки към младоженеца и кумовете. Оригиналните идеи, включени в изданието, са придружени и от богат цветен снимков материал, който може да използвате за вдъхновение и да направите тържеството си незабравимо.
С помощта на цветното издание „Всичко за сватбата. Съвети за бъдещи булки“, с логото на издателство „Милениум“ ще забравите за притесненията и ще се справите отлично. Името й не е избрано случайно, защото в нея наистина ще намерите всичко, което ви е нужно, за да организирате сватбата си – таблици за бюджет, какви документи ще са ви нужни по време на всички ритуали, списъци с нужните предмети за обредите, текстове за покани, съвети за разпределението, украсата и подредбата на гостите според етикета, музикални предложения за първи сватбен танц, съвети за това как да напишете сватбения си обет, на какви цветя да заложите при декорацията на ресторанта, както и какви булка и младоженец сте според зодиакалния си знак.

Няма коментари:

Публикуване на коментар