Translate

четвъртък, 27 юни 2019 г.

Семинар по пулсова диагностика


с д-р Олег Сорокин, изпълнителен директор на Националната аюрведична медицинска асоциация в Русия, кандидат на медицински науки и създател на ВедаПулс, иновативен апарат за пуслова диагностика от най-ново поколение пристига за първи път в България, за да проведе мащабен семинар по пулсова диагностика и принципи на работа с диагностичните е рехабилитационни модули на апаратно-програмния комплекс /АПК/ ВедаПулс. Семинарът цели да формира практически навици в палпаторната диагностика, синдромния анализ като основа на професионалната диагностика с използването на апарата ВедаПулс и юридически аспекти в работата на специалиста по традиционна медицина. Д-р Сорокин е уникален учител, професионалист, практик и експерт, обединяващ западните технологии и източната мъдрост.
ВедаПулс обединява знанията на традиционната медицина с постиженията на съвременната медицинска наука. Основавайки се на интегралния подход, ВедаПулс предлага както инструмент на анализ на функционалното състояние, така и цял арсенал от средства, предназначени за рехабилитация. ВедаПулс прави първоначалния анализ на организма. Идентифицира природната конституция на човека и анализира нарушения баланс в доминиращата система и регулиращите подсистеми. Извършва експресна диагностика на функционалното състояние на органите и тъканите и дава широкоспектърни препоръки за рехабилитация и превенция.
Семинарът ще се проведе на 29-30 юни 2019 г. в хотел Хемус. Организатор на събитието е Медицински Център Качествен Живот, който предлага комбинация от класически методи и практики, иновативни похвати, цялостен подход от разнообразни терапевтични техники от алтернативната медицина и холистични услуги, насочени към здравето на съвременния човек.

Няма коментари:

Публикуване на коментар