Translate

четвъртък, 13 юни 2019 г.

С кино-купон в Одеон стартира лятното филмово турне на Обичайните заподозрени.


Преди да започнат големите концерти през юли и август, Стефан Вълдобрев и любимите музиканти, тръгват на път, за да представят на публиката документалния си филм "Лятото на Обичайните заподозрени". Филмовото турне стартира тази вечер /13 юни/, в Кино ОДЕОН и ще премине през големите градове на България, като нови дати се добавят непрекъснато. 
Лентата е запечатала най-паметните моменти от досегашните концертни изяви на групата. Зрителите имат възможност да пътуват с бандата в буса на път за морето, да бъдат с музикантите на плажа, зад сцената и да почувстват позитивната атмосфера, настроението и смеха, които преливат от всеки кадър на филма.
"Документална комедия" е като че ли най-точното определение за жанра на тази продукция, в която Стунджи Янкулов, Иван Лечев, Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов и Стефан Вълдобрев разказват с ирония и вглъбеност за дългия си съвместен път. След премиерната прожекция на София Филм фест, "Лятото на Обичайните заподозрени" вече има покана за международен фестивален показ в Брюксел, през месец октомври. Зрителите в Кино ОДЕОН, както и във всички останали градове от турнето, ще имат възможност за среща, въпроси или личен разговор със създателите на филма - режисьорът-сенарист Камелия П. Петрова, артистът Стефан Вълдобрев или някои от останалите главни заподозрени действащи лица.

Няма коментари:

Публикуване на коментар